Bugün 04 Mayıs 2025 Pazar
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4016.841
    %0.00
  • Dolar
    38.5383
    %0.00
  • Euro
    43.6193
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Terlik Fabrikasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
15 Mayıs 2021 Cumartesi 12:38

Terlik Fabrikasında Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Gaziantep'teki bir terlik fabrikasında çıkan yangın ekiplerin yaklaşık üç saat süren çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Gaziantep'teki bir terlik fabrikasında çıkan yangın ekiplerin yaklaşık üç saat süren çalışması sonucu kontrol altına alındı. Toplam dört kişinin dumandan etkilendiği, bir kişinin ise hafif şekilde yaralandığı yangın sonrası soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangın, sabah saat 09.45 sıralarında GATEM Sayacılar Sitesinde bulunan bir terlik fabrikasında çıktı. İddiaya göre, fabrikadaki bir makinenin bir anda alev alması sonucu çıkan yangın kısa sürede bütün fabrikayı sardı. Yangın sırasında fabrikada bulunan ve hafif şekilde yaralanan bir işçi sitedeki güvenlikler tarafından kurtarıldıktan sonra itfaiye ve sağlık ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan işçiye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

İtfaiye ekipleri 3 saatte söndürdü

İhbarın ardından olay yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri ise 15 araç ve 50'nin üzerinde personel ile yangına müdahale etti. Kısa sürede fabrikanın tamamını saran yangını 3 saatlik çalışma ile söndüren itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını ise devam ediyor. Öte yandan, söndürme çalışmaları sırasında dumandan etkilenen 4 kişiye ise olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Yangının ardından fabrikada büyük çapta maddi hasar meydana gelirken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 625 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim