




Trabzon’da Yakalanan Gürcistan Uyruklu Mindia Goradze’nin Interpol’deki Suç Kaydına Ulaşıldı
Uluslararası Polis Teşkilatı (Interpol) tarafından kırmızı bültenle aranan ve hafta içerisinde Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünün operasyonuyla yakalanan Gürcistan vatandaşı Mindia Goradze'nin Interpol'ün sitesinde yer alan "kırmızı bülten'de işlediği suçlara değinildi.
Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı İstihbarat ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu Trabzon'da yakalanan, suç dünyasında "Batumlu Lavaşoğlu" lakabıyla tanınan Gürcistan uyruklu Mindia Goradze'nin Interpol'ün resmi sitesinde yer alan, Gürcistan yetkili makamlarınca hakkında çıkarılan "kırmızı bülten'de; "Hukuk nezdinde hırsız olmak veya "Hırsızlar Dünyası" olarak bilinen Sovyet yeraltı organize suç dünyasında hırsızlar toplantısına katılmak suçları işlediği belirtildi.
Şahsın gazetecilerin mesleki faaliyetlerinin, tehdit kullanılarak engellenmesi, bir grup tarafından gerçekleştirilen gasp olayını organize etmek suçlarından arandığı, 1.65 santim boyunda olduğu, Rusça, Gürcüce ve Türkçe dillerini konuşabildiği, 14 Aralık 1981 Batum'da doğduğu bilgilerine yer verildi.
Öte yandan, Türkiye ve Gürcistan'da yakalanması büyük ses getiren Mindia Goradze'nin avukatı ve kardeşi ülkesindeki bir medya kuruluşuna açıklamalarda bulundu. Goradze'nin avukatı Aleksandre Kobaidze, Gürcistan medyasına yaptığı açıklamada Goradze'nin gözaltına alınmasını reddetti. Goradze'nin kardeşi Indira Goradze ise, kardeşiyle telefonda konuştuğunu, tutuklanmayı reddettiklerini söyledi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- Minik öğrenciler hem karne aldı hem mangal keyfi yaptı
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim