

Trafik Kazasında Ölen 4 Kişilik Aile Son Yolculuğuna Uğurlandı
Ankara'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden baba, anne ve çocukları kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.
Kaza, dün gece saat 22.00 sıralarında Ankara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Çankaya'dan Etimesgut ilçesine giden İsmet Onur Elitok (36) kontrolündeki 06 BCU 771 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki yön levhasının direğine çarptı. Kaza sonrası hurda yığınına dönen otomobilin parçaları metrelerce ileri fırladı. Kazada, baba İsmet Onur Elitok ile anne Hilal Elitok olay yerinde, çocukları Anıl ile Furkan Emir ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.
Özel bir inşaat firmasında çalışan İsmet Onur Elitok ile GSM firmasında çalışan Hilal Elitok ve çocuklarının cenazeleri, bugün ikindi namazı sonrası Karşıyaka Camisi'ne getirildi. İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazına, Elitok ailesinin yakınları ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna katıldı. Elitok ailesinin tabutları üzerine karanfil bırakan yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Cenazeler, kılınan namazın ardından toprağa verildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- MUHİTTİN BÖCEK, DURUŞMANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE ÖZEL HAYATINA İLİŞKİN BİLGİLERİN GÜNDEME GETİRİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR DAVASINDA ARA KARAR: MUHİTTİN VE GÖKHAN BÖCEK’E TUTUKLULUĞA DEVAM, FAZLI ATEŞ’E TAHLİYE
- 5. ULUSLARARASI ANTALYA FOODFEST GASTRONOMİ FESTİVALİ AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ HASADIYLA BAŞLADI
- ANTALYA’DA 130 BİN ÇİÇEKLE GÖRSEL ŞOV
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































