

Turistlere uyuşturucu satan 4 şüpheli yakalandı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde turistlere uyuşturucu sattıkları tespit edilen 1'i kadın olmak üzere toplam 4 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı. Jandarma narkotik köpeği "Çivi'nin de katılımıyla yapılan operasyonda, şahısların evinde aramada 500 gram kokain ve 25 gram esrar ele geçirildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı KOM timi ve merkez karakolu ekipleri, yerli ve yabancı turistlere uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit ettikleri Kadir K., Mazlum M., Muhammed B.G. ve Esra A.'nın ikametlerine baskın düzenledi. Jandarma narkotik köpeği Çivi'nin de katılımıyla şahısların Emek Mahallesi'nde bulunan evlerinde yapılan aramada 500 gram kokain, 25 gram esrar ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.
'Uyuşturucu madde imalatı, ticareti, kullanma ve bulundurma" suçlarından gözaltına alınan Kadir K., Mazlum M., Muhammed B.G. ve Esra A., sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- MUHİTTİN BÖCEK, DURUŞMANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE ÖZEL HAYATINA İLİŞKİN BİLGİLERİN GÜNDEME GETİRİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR DAVASINDA ARA KARAR: MUHİTTİN VE GÖKHAN BÖCEK’E TUTUKLULUĞA DEVAM, FAZLI ATEŞ’E TAHLİYE
- 5. ULUSLARARASI ANTALYA FOODFEST GASTRONOMİ FESTİVALİ AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ HASADIYLA BAŞLADI
- ANTALYA’DA 130 BİN ÇİÇEKLE GÖRSEL ŞOV
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































