Bugün 04 Temmuz 2025 Cuma
  • Antalya35 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4270.733
    %0.25
  • Dolar
    39.8393
    %0.03
  • Euro
    46.9726
    %0.27
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Turizmin Başkenti Antalya, İlkbaharda Beyaza Büründü
28 Nisan 2023 Cuma 13:43

Turizmin Başkenti Antalya, İlkbaharda Beyaza Büründü

Antalya Nisan ayında beyaza büründü, kar kalınlığı yer yer 10-20 santimetreyi buldu.

Antalya Nisan ayında beyaza büründü, kar kalınlığı yer yer 10-20 santimetreyi buldu.

Turizmin başkenti Antalya'da, Nisan ayının sonunda kar yağışı şaşırttı. Akseki-Seydişehir Karayolu Alacabel mevkiinde kar kalınlığı 10-20 santimetreyi buldu. Karayolları ekipleri yolda biriken karları kürüme çalışmaları başlattı.

Turizmin başkenti Antalya, Nisan ayının sonunda beyaza büründü. Akseki içesinde Çarşamba günü gece saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli yağmurun ardından Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir Karayolu Alacabel mevkiine dün saat 16.30 sıralarında kar yağışı başladı. Kar yağışı akşam saatlerinde etkisini yitirirken, bu sabah 06.00 sıralarında kar yağışı yeniden etkisini gösterdi.

Kar yağışı Akseki'nin Yarpuz Mahallesi'nin Kaklıktaş Battı Çıktı mevkiinden itibaren başladı ve Tınaztepe'ye kadar devam etti. Kar yağışının başlaması ile birlikte karayolları Alacabel ekipleri yeniden harekete geçerek yolda biriken karları kürüme çalışmaları başlattı. Akseki Bölge Trafik ekipleri yolda güvenlik önlemleri aldı. Yolda kalan bazı araçlara ise Karayolları Alacabel ekipleri yardım etti. Alacabel'de kar kalınlığı 20 santimetreyi bulurken, kar yağışı saat 11.00 sıralarında etkisini yitirdi. Ulaşımda ise herhangi bir aksamanın olmadığı bildirildi.

Bu haber toplam 522 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim