Bugün 04 Haziran 2025 Çarşamba
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4237.828
    %0.43
  • Dolar
    39.1284
    %-0.09
  • Euro
    44.6628
    %0.37
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tuvalet İhtiyacını Giderirken Vuruldu
05 Haziran 2021 Cumartesi 12:28

Tuvalet İhtiyacını Giderirken Vuruldu

Kahramanmaraş'ta bir ikametin karşısında bulunan alanda tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen 2 kişi, ikamet sahibi tarafından önce uyarıldı sona vuruldu.

Kahramanmaraş'ta bir ikametin karşısında bulunan alanda tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen 2 kişi, ikamet sahibi tarafından önce uyarıldı sona vuruldu. Kurşunların isabet ettiği 1 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün gece saatlerinde Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu Mahallesi'nde meydana geldi. 2 arkadaş araçla gezerken tuvalet ihtiyacını gidermek için bir ikamete yakın duraksadı. İkametin karşısında bulunan alanda tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen şahıslara, ikamet sahibi tarafından tabancayla ateş açıldı. Olay yerinden korkuyla kaçan şahıslardan T.İ. (23) isimli şahıs tabanca ile sırtından yaralandı. Şahsın aracına da birçok kurşun isabet ettiği öğrenilirken, yaralanan şahıs Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun ise iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Emniyet ateş açan şüpheliyi tespit ederek, şahsı suç aleti silahla birlikte gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 675 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim