

Ukraynalı Kadın Tefecinin Elindeki Kelepçeyi Gizleme Çabası
Antalya, Mardin, Şanlıurfa ve Burdur'da, "tefecilik, nitelikli yağma, çek-senet tahsilatı" suçlarına karıştığı iddiasıyla biri Ukrayna asıllı kadın olmak üzere gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı, 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ukrayna asıllı kadın şüpheli elindeki kelepçeyi gizlemek için elini tişörtünün altından çıkarmadı.
Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, "tefecilik, nitelikli yağma, çek-senet tahsilatı" suçlarını gerçekleştirdiği ileri sürülen çeteye yönelik operasyon başlatıldı. Antalya merkezli Mardin, Şanlıurfa ve Burdur'da, İl Jandarma İstihbarat Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda Ukrayna asıllı İ.F. ile M.K, R.K., A.İ., A.A., H.O., A.E.'i gözaltına alındı. Şüphelilere ait iş yeri ve konutlarda yapılan aramada çok sayıda materyale el konuldu. Emniyetteki işlemlerin ardından Kemer Adliyesine sevk edilen İ.F., M.K., R.K., A.İ. tutuklanırken; A.A., H.O. ve A.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Adliyeye getirilen şüphelilerden Ukrayna asıllı İryna F.'nın tişörtündeki "Create the life you can't wait to wake up to (Bir sabah uyanmayı beklediğin hayatı, sen oluştur)" yazısı ise dikkat çekti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- JOAO PEREİRA: "İYİ FUTBOL OYNUYORUZ POZİSYONA GİRİYORUZ AMA GÜNÜN SONUNDA EN ÖNEMLİSİ 3 PUAN ALAMIYORUZ’’
- KALEİÇİ'NDE SELÇUKLU'NUN KAYIP KİTABELERİ BULUNDU
- 38 BİN AVRO DOLANDIRILDI, UZLAŞMAYLA PARASINI GERİ ALDI
- VALİ ŞAHİN, ALANYA HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- AKDENİZ'DE GÖÇMEN BOTU SAHİL GÜVENLİK BOTUNA ÇARTTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































