

Uyuşturu tacirlerinin baskına karşı inanılmaz kaçış düzeneği
Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, sera haline getirdiği dairede uyuşturucu madde ticareti yapan şüpheli yakalandı. Polisin evde yaptığı aramada şüphelilerin olası polis baskınında demir çubuklarla kapıya yaptıkları barikat sistemi ve kaçmak için kurdukları düzenek pes dedirtti. Perdelerin birbirine bağlanarak hazırlandığı balkondan aşağı sarkıtılmış düzenek ele geçirildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Meydankavağı Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde uyuşturucu madde bitkisi yetiştirildiği bilgisine ulaştı. Polis O.Y.'nin dairesine baskın yaptı. Baskında O.Y.'nin özel ısıtma ve ışıklandırma düzeneği ile uyuşturucu madde yetiştirdiği ve yetiştirdiği bu maddeleri depolayarak sattığı belirlendi. Evde ve O.y'nin üzerinde yapılan aramada, 7 kilogram 560 gram skunk, 1 terazi, 1 kök kenevir bitkisi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin 805 lira ve 1 ruhsatsız tüfek ele geçirildi.
Perdeli kaçış düzeneği
Polisin evde yaptığı arama sırasında balkonda tespit ettiği kaçış düzeneği ise şaşırttı. Şüphelilerin evde olası bir polis baskınında kaçabilmek için perdeleri birbirine bağlayıp balkondan aşağı sarkıttığı düzenek ele geçirildi. Kaçış düzeneği polis tarafından toplandı.
Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAŞARIR: "CHP'DE MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPIYORUZ"
- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- MUHİTTİN BÖCEK, DURUŞMANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE ÖZEL HAYATINA İLİŞKİN BİLGİLERİN GÜNDEME GETİRİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR DAVASINDA ARA KARAR: MUHİTTİN VE GÖKHAN BÖCEK’E TUTUKLULUĞA DEVAM, FAZLI ATEŞ’E TAHLİYE
- 5. ULUSLARARASI ANTALYA FOODFEST GASTRONOMİ FESTİVALİ AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ HASADIYLA BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































