Karakter boyutu :



25 Ocak 2023 Çarşamba 11:43
Villa kiralayıp uyuşturucu yetiştirmişler
Antalya'nın Serik ilçesinde jandarma ekiplerince bir villaya düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 adet tabanca ve 3.9 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Antalya'nın Serik ilçesinde jandarma ekiplerince bir villaya düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 adet tabanca ve 3.9 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.
Serik İlçesi Belek mahallesinde Serik İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından planlı faaliyet çerçevesinde uyuşturucu madde İmal ve Ticaretine yönelik İstihbarat Şube Müdürlüğü unsurları ile yapılan çalışmalar neticesinde, Belek mahallesinde C.D.Z. ve V.V.G. isimli şahısların kiraladığı villada skunk bitkisi yetiştirdiğinin tespit edilmesi üzerine şüpheli şahısların konutlarında arama yapıldı.
Yapılan aramada; 1 adet tabanca ve 15 adet fişek, 3,9 gram kubar esrar, 1 adet öğütücü aparat, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.
Antalya Son Haber
Bu haber toplam 693 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- LÜKS OTOMOBİL KAMYONA OK GİBİ SAPLANDI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
- 750 BİN KİŞİ YILBAŞI TATİLİNE ÇIKIYOR
- KIŞIN KALP KRİZİ GEÇİRME RİSKİ ARTIYOR
- BAHÇESİNİ DON VURAN ’ELMACI DEDE’, HATAY’DAN YÜKLEDİĞİ MANDALİNALARI MEHMETÇİĞE GÖTÜRMEK İÇİN YOLA ÇIKTI
- AİLECEK GEZMEYE GİTMİŞLERDİ, EVE GELDİKLERİNDE KULLANILACAK EŞYA KALMAYAN MUTFAKLA KARŞILAŞTILAR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































