Bugün 16 Mayıs 2025 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4001.038
    %-0.70
  • Dolar
    38.7955
    %0.16
  • Euro
    43.4715
    %-0.18
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yabancı Uyruklu Şahıslar Arasında Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü
29 Eylül 2020 Salı 10:48

Yabancı Uyruklu Şahıslar Arasında Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü

Afyonkarahisar'da yabancı uyruklu iki şahıs arasında yaşanan bıçaklı kavgada bir kişi öldü.

Afyonkarahisar'da yabancı uyruklu iki şahıs arasında yaşanan bıçaklı kavgada bir kişi öldü. Olayın ardından cep telefonunu satarak kaçmak isteyen cinayet zanlısı ise polisin sıkı takibi sonrası Denizli'de yakalandı.

Olay, Fakıpaşa Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde bir iş yerinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yabancı uyruklu Ibrahım M., ile Baz Mohammad B., henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre, Baz Mohammad B., yanındaki bıçakla, Ibrahım M.'yi karnından 3 defa bıçaklayarak kaçtı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı ile bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ibrahım M., olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler cinayet zanlısının Baz Muhammet B., olduğunu belirledi. Baz Muhammet B.'nin önce Çay ilçesine gittiğini ve burada cep telefonunu satarak plakası belirlenen özel araçla İzmir'e hareket ettiğini tespit etti. Bunun üzerine Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden yardım istendi. Güzergah üzerinde durdurulan araç içerisindeki şüpheli Baz Muhammet B., gözaltına alınarak Afyonkarahisar'a getirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 322 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim