Bugün 06 Mayıs 2025 Salı
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4237.225
    %2.51
  • Dolar
    38.5953
    %0.01
  • Euro
    43.9031
    %0.43
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Yardımcı Olma Bahanesiyle Atm Dolandırıcılığı Yapan Şüpheli Tutuklandı
10 Ocak 2021 Pazar 10:38

Yardımcı Olma Bahanesiyle Atm Dolandırıcılığı Yapan Şüpheli Tutuklandı

Gaziantep'te ATM'lerde işlem yapan yaşlı vatandaşları yardımcı olma bahanesiyle kandırarak paralarını kendi hesabına havale eden şüpheli yakalandı.

Gaziantep'te ATM'lerde işlem yapan yaşlı vatandaşları yardımcı olma bahanesiyle kandırarak paralarını kendi hesabına havale eden şüpheli yakalandı. Tutuklanan şüphelinin dolandırıcılık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte meydana gelen ATM dolandırıcılığı olayları ile ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda ATM'lerde işlem yapan yaşlı vatandaşları yardımcı olma bahanesiyle kandırıp paralarını kendi hesabına havale eden ve 6 farklı dolandırıcılık ile bir adet otodan hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelinin ATM'lerden işlem yapan vatandaşları kandırıp paralarını kendi hesabına havale etme anları ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Şüpheli, işlemlerin ardından çıkarıldığı adli mercilerce tutuklandı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 507 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim