

Yılbaşı Tatili İçin Geldiği Alanya'da Kaybolan İngiliz Turist Ölü Bulundu
ANTALYA'nın Alanya ilçesine yılbaşı tatili için geldikten sonra kaybolan ve 4 gündür aranan İngiliz Gary John Long (58), muz bahçesinde ölü bulundu.
Alanya'ya yılbaşı tatilini geçirmek için eşi Nadia Faye Marya ile gelen İngiliz Gary John Long, 1 Ocak saat 13.00 sıralarında "Şehir merkezine gidiyorum" diyerek Mahmutlar Mahallesi'nde kaldığı apart otelden ayrıldı. Long'un dönmemesi üzerine durumdan şüphelenen eşi, Mahmutlar Jandarma Karakolu'na giderek kayıp başvurusunda bulundu.
Başvurunun yapıldığı günden bu yana arama çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, akşam üzeri bir muz bahçesinde Gary John Long'un cansız bedenini buldu. Savcılık ve jandarma ekipleri tarafından incelenen Long'un cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
FOTOĞRAFLI
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- YAZIN BÖBREK TAŞINA KARŞI 4 ETKİLİ ÖNLEM!
- 'DOĞAYI KORUYARAK KALİTELİ TURİZM YAPMAK MÜMKÜN'
- DÜĞÜN KONVOYUNDA YAŞANAN TARTIŞMA MEYDAN SAVAŞINA DÖNDÜ: 4 YARALI
- "BÜTÜN GAZETECİLER GELSİN" DİYEREK İNTİHARA KALKIŞAN ŞAHSI "KARPUZ KESELİM GEL" DİYEREK ÇATIDAN İNDİRDİLER
- HATAY’DA YERLEŞİM ALANLARINA GİREN YILANLARI İTFAİYE YAKALADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































