




Yollar Boşaldı, Polisler Sakin Bir Nöbet Günü Geçirdi
Türkiye genelinde arife ve Ramazan Bayramı'nı kapsayan 4 günlük sokağa çıkma yasağının ilk günü yollar adeta boşaldı. Polisler de ilçe girişinde yok denecek kadar azalan trafikte nöbetine devam etti.
Osmaniye'nin Düziçi ilçe sınırından geçen, Güneydoğu Anadolu'yu Akdeniz bölgesine bağlayan E-90 Otoyolu'nda trafik, sokağa çıkma yasağının başlaması ile adeta boşaldı. Düziçi gişeleri civarında ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından E-90 Otoyolu'nda oluşturulan uygulama noktasındaki trafik polisleri, yollar boş olsa da denetim için görev başında beklediler. Araç trafiğinin yok denecek kadar az olmasına rağmen sıcağın altında Gaziantep istikametinden Adana istikametine giden araçların evrak kontrolünü yapan trafik polisleri, oldukça sakin bir mesai geçirdiler.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Boğaçayı’nda 220 kuş türü gözlemlendi.
- Kepez’den Tek Sarnıç Parkı’nda temizlik seferberliği
- Finike'de Festival Coşkusu
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim