Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16

Binali Efe / KONUK YAZAR

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binali Efe / KONUK YAZAR

ANET AŞ'nin tecrübeli başkanı Mesut Kocagöz

19 Kasım 2019 Salı 12:47

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, gecikmiş olarak, Genel Sekreterlik koltuğuna Cansel Tuncer hanımı ataması sonrası hayli rahatlanmış görünüyor. Büyükşehir belediyesine ayıt tüm genel müdür ve başkanlarını atanmış olmanın getirmiş olduğu rahatlık, beraber başarıları da getireceğine emin olan muhittin Böcek, seçim sırasında Antalyalılara vermiş olduğu bütün vaatleri sırasıyla yerine getirmek için Genel Müdür ve başkanlarına gereken Sart’tı vermeye başladı.

ANET, ANSET, ANTEPE, EKDAĞ VE ANTALYA ULAŞIM gibi Antalyalılara hizmet eden tüm birimlerin Genel Müdürleri büyük bir heyecanla kollarını sıvadı ve çalışmaya başladılar. Büyükşehir bünyesinde ne kadar kurum ve kuruluş varsa, bundan böyle halkın yararına hizmette kusur etmeden her birim kendi görevini en iyi şekilde yaparak yeni iş yerlerinde kar gütmeden işsizlere iş alanı açmak, dar gelirli vatandaşa hizmet etmek için mücadele verecekler.

“Halka hizmet Hakka hizmettir” mantığıyla yola çıkan muhittin Böcek, Genel müdürleri başta olmak üzere, atamak istediği mesai arkadaşlarının içinde en tecrübeli en çok ürete bileni seçmesinin arkasında yatan neden; Muhittin Böcek’in Belediye de geçirmiş olduğu çeyrek asırın deneyimi yatmaktadır.

 ANET AŞ’nin kısa süre içinde yapmak istediği hizmetler. Benim ’de Yönetim Kurulu üyesi olduğum ANET AŞ’nin genel müdürü olarak atanan Mesut Kocagöz 20 yıllık belediye tecrübesi ile halkın yararına çok iyi projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Demokrat bir aileden gelen tam bir ATATÜRK Sevdalısı olan Mesut Kocagöz tüm bilgi ve birikimini Büyükşehir Belediye başkanı muhittin Böcek’in başarısına ve Antalyalıların yararına sunmak için başında bulunduğu ANET Anonim Şirkrtini zirveye taşımaya kararlı. ANET AŞ Yönetim Kurulu üyelerinin tamamı Mesut Kocagöz’ün projelerine katkı sunmak için; Edip Kemal Bahadır, Onur Durak, Servet Yıldız, Cengiz Erten, Binali Efe, Abdul Vahap Yılmaz ve Osman Bulut gibi kamuoyunda tanınan ve bilinen şahsiyetler, fikren katkı sunmaya, verilen görevleri eksiksiz yerine getirmeye gayret ediyor olmaları Başkan Mesut Kocagöz’ün işini kolaylaştırıyor.

ANET AŞ bünyesinde bulunan 7 ayrı işletmelerde kar gütmeden halkın yararına yapılması gereken her şeyi yapmaya ant içmiş gibi çalışılıyorlar. Balbey mahallesini yeniden imar planına uygun inşa etmek için  kolları sıvadı. Tünek tepe’ den Antalya’nın eşsiz panorama güzelliğini yeni bir düzenlemeyle yaz sezonuna hazırlayarak vatandaşın hizmetine sunulacak. Kadınlar Plajı’nı. Kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak, Antalyalılara rahat ve huzurlu ortam sağlamak için tüm çalışan elamanlarıyla kadınların; güneş, kum, deniz ve doğanın kollarında dinlenmelerini sağlayacağız.

Zıp Zıp çocuk eğlence parkını, aileleriyle gelen çocuklarımızın mutlu olması için tüm personelimizle emirlerinde olduk olmaya devam edeceğiz, Mesire alanları, Topçam ve Sarısu gibi doğayla iç içe olan harikalar diyarlarında en mükemmel şekliyle hizmetimizde kusur etmeden halkımızın huzur ve güven içinde en az para ödeyerek en iyi şekilde pikniklerini yapmaları için tüm hazırlıklarımızı tekrar gözden geçirerek sezon hazırlıklarımızı yapıyoruz, ANET AŞ olarak en vaz geçilmez hizmetlerimizden biri tabi ki halkımıza en kaliteli ve hijyen ortamda maliyetine et satmaktır.

Başkanımız Muhittin Böcek’ in isteği istikametinde Genel Müdürümüz Mesut Kocagöz’ün gayret ile en kısa süre içinde başta Kepez, Muratpaşa ve Konyaaltı ilçeleri olmak üzere Büyükşehir Belediyesinin ET SATIŞ TANZİM YERLERİ açılacaktır. Daha sonra sırasıyla tüm diğer ilçelerimize de aynı projeleri uygulamayı hedefliyoruz. Halkımızın memnuniyeti doğrultusun da Antalya’nın 19 ilçesinde ET SATIŞ TANZİM yerlerini açmak için ANET AŞ olarak vatandaşın hizmetine sunacağımız birçok hizmetle beraber daha çok sürpriz projemiz olacak. Bekleyin…

 

Bu yazı toplam 2047 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim