Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Antalyaspor 30 Yıl Elektrik Parası Ödemeyecek

03 Kasım 2023 Cuma 00:20

Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizin enerjisi güneşten sağlanacak! Antalyaspor Proje Müdürü Burcu Zaman kulübün yararlarına projeler üretmeye devam ediyor. Burcu daha önce Antalya Organize Sanayi bölgesinde çalışmış daha sonrasında da Antalyaspor da Proje Müdürü olarak başlamış bir isim. Antalyaspor için GES konusunda çabasını ben biliyorum. Çok şükür oldu. Bu zamana kadar emeği geçen herkese teşekkürler
Burcu Zaman'ın birde bana göre proaktif bir projesi daha var. AS Dijital Kütüphanesi. Bu projede benim çok önemsediğim aynı zamanda Antalyaspor Store'lerden alınabilecek olan formalar kadar değerli bir proje. Düşünsenize sadece 40 TL yüzlerce kitap alıyorsunuz. Aplikasyon cep telefonunuza iniyor. Antalyaspor taraftarı olarak bu projelere daha çok destek vermemiz gerekiyor. Modern çağın dijital dünyada olduğunu biliyoruz. Bu nedenle dijital yatırım olan Antalyaspor Kütüphanesini satın alarak tavsiye ederek desteklemek gerek.
Bakınız kulüpten gelen basın açıklamasını sizlerle paylaşıyorum. GES ile ilgili olanı. Ama şunu söyleyeyim aslında daha nice projeler var. Ülkemizde bazı işlemler ağır aksak gidiyor. Ama proje müdürümüzü takipte kalın:)))
Kulüpten gelen bilgileri size aktarıyorum."Bitexen Antalyasporumuz ile Lineer Solar Enerji A.Ş. arasında, Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde kurulacak olan çatı güneş enerjisi sistemleri ile ilgili imza töreni düzenlendi. Törene Sinan Boztepe ile aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan Lineer Solar Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gürcü katıldı.
Sinan Boztepe, güneş enerjisi sistemiyle ilgili kulüpte 2015 yılından bu yana çalışmalar yapıldığını belirterek, kendi dönemlerindeki ilk isteğinin Aziz Çetin döneminde startı verilen bu projeyi imzalamak olduğunu ifade etti. Başkanımız, Lineer Solar Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gürcü, Proje Müdürümüz Burcu Zaman ve emeği geçen herkese teşekkür ederken maliyetinin çok altında bir proje ile üretim yapılacağını dile getirdi.
Yönetim kurulu üyemiz ve Lineer Solar Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Gürcü ise projenin Antalya'ya ve kulübümüze hayırlı olmasını dileyerek, ‘’Sürdürülebilir yarınlar için yenilenebilir alanda atılımların çoğaldığı bir dönemde böyle bir projeyi hayata geçirmek bizim için onur verici. Antalyasporumuzun tesislerindeki 10 çatıya kuracağımız güneş enerji sistemi, 30 yıl kulübümüzün tüm elektrik ihtiyacını karşılayacak. Güneş panellerinin kurulumunu Ocak ayında tamamlayarak Şubat ayında elektrik üretmeyi hedefliyoruz." dedi.
Antalyasporumuzun yıllık enerji ihtiyacının tamamı güneş enerji sistemlerinden karşılanacağı bilgisini de veren Gürcü, "Yaptığımız anlaşma herhangi bir ticari kar amacı gütmeyen, tamamen Antalyasporumuzun faydasına bir anlaşma oldu. Dünyanın en büyük ve son teknolojisi Lineer Solar marka 670 Watt güçteki panellerle kurulacak tesis toplamda 1007 kW gücünde olacak. Normalde enerji yatırımları maliyetini ortalama 4 yılda çıkarırken kulübümüzün amortisman süreci 2 yıl olacak. Proje tamamlandığında Antalyasporumuzun artık elektrik faturası gibi bir derdi olmayacak." diye konuştu.
Ne kadar güzel değil mi tam 30 yıl. Emeği geçen herkese çok teşekkürler

Bu yazı toplam 366 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim