Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTED üyelerinden yeni yıl galası
16 Ocak 2019 Çarşamba 04:06

ANTED üyelerinden yeni yıl galası

Antalya Temizlik Hizmetleri Yöneticileri Derneği’nin (ANTED) düzenlediği geleneksel Gala Yemeği Akra Hotel’de gerçekleştirildi. ANTED üyeleri, keyifli bir akşam ile 2018’in yorgunluğunu atıp 2019 yılı için motive oldu.

 ÜYELERE DRAMA DERSLERİ


Gecenin açılış konuşmasını ANTED Dönem Başkanı Sümeyra Yılmaz yaptı. 2019 yılı içerisinde de hep birlikte olmayı hedeflediklerini vurgulayarak konuşmasına başlayan Yılmaz, “Her ay Buklet Yıkama’nın destekleriyle gerçekleştirdiğimiz toplantılarımız bu sene de devam edecek. Projelerine 2019 yılında iki yeni proje daha eklemeyi planladıklarını söyleyen Yılmaz, “Bunlardan bir tanesi üyelerimize vermiş olduğumuz plaketlerin yerine artık TEMA Vakfı’na bağış yaparak sertifika vermeyi planlıyoruz. Ayrıca üyelerimize drama dersleri vermeye başlayacağız. Vereceğimiz bu drama dersleri içimizdeki gücü daha da açığa çıkarmamızı sağlayacak” dedi.
 

“SOSYAL SORUMLULUĞU YÜKSEK DERNEK”

Derneğin Antalya’da çalışan temizlik yöneticilerinden oluştuğunu söyleyen Yılmaz, gelecekte gerçekleştirecekleri projeler hakkında da bilgiler aktardı. “Şuanda bugün gecemizde, ANTED derneği olarak mesleki arkadaşlarla ibrliteliği sağlamak, projelerimizi anlatmak için buluştuk. Derneğimiz, ANTED, Antalya Temizlik Hizmetleri Yöneticileri Derneğidir. Antalya’daki  temizlik hizmetlerinde çalışan yönetici arkadaşların birleştiği, bütünleştiği bir ortam. Dernek üyelerimizi sektör içerisindeki yöneticiler oluşturuyor. Elimzideki imkanlar dahilinde son 2 yılda yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projeleri var. Önümüzdeki sezonda planladığımız çok güzel projeler var.  Geçmişte geleneksel hale getirdiğimiz huzur evi Dernek üyelerimizi sektör içerisindeki yöneticiler oluşturuyor. Elimzideki imkanlar dahilinde son 2 yılda yapmış olduğumuz sosyal sorumluluk projeleri var. Önümüzdeki sezonda planladığımız çok güzel projeler var.  Geçmişte geleneksel hale egtirdiğimiz huzur evi yemeği var. Huzur evi yemeklerimizi her yıl düzenli olarak yapmayı planlıyoruz. Bunun yanında devlet okullarında okul temizliği ve ana sınıfındaki çocuklara el yıkama alışkanlığı hakkında eğitimler veriyoruz. Önümüzdeki günlerde bu çalışmalara devam etmek istiyoruz.  Bunun dışında çevre temizliği yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

EV HANIMLARINA KİMYASAL TEMİZLİK EĞİTİMİ

Antalya Temizlik Yöneticileri Derneği’nin en önemli üzerinde durduğu konunun eğitimler olduğunu söyleyen başkan Sümeyra Yılmaz, özellikle ev hanımlarına kimyasal kullanım konusunda eğitimler verdiklerini aktardı. Derneğin var oluş amacının sektörde birlikteliği sağlamak olduğuna dikkat çeken  Yılmaz, “Amacımız sektörde birlikteliği sağlamak. Antalya’da turizm büyük bir sektör. Bizler özellikle otellerdeki çalışan temizlik hizmetleri yöneticilerini bir araya getirmek. Güçlü, sektöre katkı koyan bir yönetici olmalarını sağlamak. Sadece turizm değil, AVM’ler, hastaneler gibi yerlerdeki temizlik hizmetleri yöneticileride bize dahil oluyorlar. Sektördeki gelişmeleri takip etmek, mesleki anlamda eğitimler vermek. Kişisel gelişim eğitimlerimiz var. Drama ve LNP eğitimlerimiz oldu. Okullarda, tooplum merkezlerinde ev hanımları temzilik maddelerini nasıl kullanır eğitimlerimiz oldu. Eğitimlerimizi en alt kademe dahil olmak üzere veriyoruz. Temizlik hayatımızın her yerinde. Okullarda, her yerde. Bizler otellerde bu eğitimleri veriyoruz ama özellike ev hanımlarına kimyasal kullanım eğitimleri veriyoruz. Yaşanan en büyük kazalar, ev hanılarının kimyasalların yanlış kullanılmasından dolayı zehirlenmeler” dedi. Gece canlı müzik eşliğinde devam ederken ANTED üyeleri yapılan çekilişle farklı hediyeler kazanma fırsatı da yakaladı. (Haber: Eyüp Koçak)
 

 

Bu haber toplam 4577 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim