Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Çavuşoğlu’ndan Antalyaspor ziyareti

02 Kasım 2023 Perşembe 00:37

Antalyaspor Başkanı seçilen Sinan Boztepe ve ekibini Antalya vekili ve Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya vekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Ethem Taş ziyaret etti. Şimdi neden Dışişleri Bakanımız dedim. Hemen açıklayayım Sayın Çavuşoğlu hala bizim gözümüzde Dışişleri Bakanımız. Benim sürekli söylediğim bir şey var. Siyasi görüşü bir kenara Antalya Bayrağını siyasi partilerde kim üst düzeyde temsil ediyorsa bununla gurur duyuyorum. Sonuçta mutlaka Antalya yararlanacaktır.

Şunu da belirtmek isterim. Çavuşoğlu kardeşler amatör olarak futbolcu ve futbolu da sporu da takip ediyorlar. Belki çoğu kişinin bilmediği bir detayı da ben söyleyeyim. Samuel Eto'o transfer edilirken devreye giren ve garanti veren üst düzey siyasi kişide o zaman ki Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu olmuştur. Bakanlığı döneminde gerek Antalyaspor gerekse Alanyaspor için desteği yüksektir. Hadi size bir şey daha söyleyeyim. Benim öğrencilik yıllarında Ankara’da Antalyalılar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Mevlüt Çavuşoğlu idi. O zaman dernekte Antalyaspor maçlarına seyirci olarak gidiş organize ederdik.

Çavuşoğlu ziyareti esnasında bende kulüpteydim. Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır sınırları içerisinde bulunan Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde dernek Kongre üyeleri olarak sohbet ediyorduk. Özellikle yanımda Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları temsilci öğrencimi de getirdim. Çünkü Türkiye de bir ilk olan Pastacılık bölümü Mevlüt Çavuşoğlu özel desteği ile açılmıştı. Öğrencilerimiz de kendisine okulda öğrendiklerini sunmak için temsilci öğrenci Alperen Güleşir yanımdaydı. Beni görünce ağabey kardeş olarak sıkı sıkı sarıldık. Yoğunluğa rağmen yanında Nuri Şahin ve Antalyaspor yönetim kurulu olmasına rağmen öğrencimi dinledi sohbet ettik

Yönetim kurulu odasından sonra toplantı salonunda Antalyaspor teknik direktörü Nuri Şahin ve futbolcular ile sohbet etti. Çavuşoğlu Naldo ile ayrı sohbet ederek başsağlığı diledi. Antalyaspor ile ilgili 2 tane daha köşe yazısı gelecek. Birisi Nuri Şahin ile olan sohbetimiz diğeri de özellikle Antalyaspor Proje Müdürü Burcu Zaman yoğun çaba harcadığı GES

Mevlüt Çavuşoğlu Antalyaspor ile ilgili desteklerinin devam edeceğini söylerken yanında bulunan Antalya vekilleri ve il başkanı Ali Çetin de destek vereceğini söyledi. Tabi ben hemen Antalya vekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Ethem Taş'a Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları öğrencilerimiz yerleşim yeri sorunlarını aktardım.

Antalyaspor inşallah daha güzel günlere.

Bu yazı toplam 671 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim