Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2238.031
    %-0.28
  • Dolar
    32.3361
    %0.08
  • Euro
    35.1031
    %-0.30

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Kocaeli Kalecisi Yaylalı İsmet

24 Temmuz 2021 Cumartesi 00:52

 Kocaelispor Antalyaspor için her zaman kardeş takımdır. Özellikle Samsun ile oynadığımız yükselme maçı öncesi gerek Kocaelispor gerekse Akhisar taraftarının desteğini unutmamak lazım. Kendi adıma ben unutmuyorum. O gün tribünlerde yarı yarıya idik. Ve Kocaeli taraftar grupları bize destek olmuştu. Sonrasında Antalya da oynanan yükselme maçında bizim taraftar grupları da Kocaelispor'u desteklemişti. Akhisarspor da Türkiye Kupası finalinde Antalyaspor taraftar grupları gitmişti.

    Gelelim bizim yaylalı İsmet'e. İsmet Antalya futbol kamuoyunun yakından tanıdığı bir ara Kemerspor da önemli görevler alan Ali Erdem'in Erdemspor da futbol hayatına başlamıştır. Ardından Fenerbahçe küçük yaşta İstanbul'a götürdü ve ilk profesyonel sözleşmesini Fenerbahçe'den aldı. Yıllarca Fenerbahçe tesislerinde altyapı da eğitim alan İsmet Almanya Woswogen Cup turnuvasında en iyi kaleci seçildi. Ardından U-16 Milli Takım kalecisi olarakta görev aldı.
    İsmet Fenerbahçe ile profesyonel sözleşme imzalandıktan sonra Monaco ile oynanan Şampiyonlar Ligi eleme maçında yedek kaleci olarak kadroya da girmeyi başardı. İsmet ile Fenerbahçe'ye gittikten sonra da kopmadık. Hatta Monaco maçında giydiği formayı futbolculara imzalatarak Döşemealtı İşitme Engelliler Futbol takımına armağan etmişti. Antalya'ya geldikçe gerek Korkuteli gerekse Döşemealtı ilçelerine ziyaretlerini kesmedi.
     Kariyerinde farklı takımlarda şampiyonluklar olan İsmet şu anda kardeş takım Kocaelispor kalecisidir. Geçen sene takımdaşlık ruhu ile hareket etmesi taraftar gruplarının hoşuna gitmişti. Bu sene büyük ihtimalle 1.Lig takımı olan ve hasretle süper Lige beklediğimiz Kocaeli'nin kalecisi olacak. Antalyaspor ile oynadıkları hazırlık maçında Kocaeli takımının kaptanı da İsmet Yumakoğulları idi. Maçı takip eden Antalyaspor teknik heyeti İsmet'in Antalyalı olduğunu duyunca şaşırmışlar. Neden haberimiz yok diye. 
   Hazırlık maçında bize karşı gayet başarılı maç çıkaran İsmet maçı gol yemeden tamamladı. Gelecek vaat eden Korkutelili bir kaleci daha var aklınıza bulunsun
Bu yazı toplam 1481 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim