Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya11 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2244.782
    %0.03
  • Dolar
    32.3318
    %0.07
  • Euro
    35.1637
    %-0.08
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Minikler kaleye geçti, Fikret Orman ve Murat Hazinedar penaltı kullandı
18 Aralık 2017 Pazartesi 14:43

Minikler kaleye geçti, Fikret Orman ve Murat Hazinedar penaltı kullandı

Yenilenen Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri'nin açılışını Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat...

Yenilenen Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri'nin açılışını Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar birlikte yaptı. Açılışın ardından futbol sahasını gezen ikilinin penaltı kullandığı anlar ise renkli görüntüler oluşturdu.

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri gerçekleştirilen yenileme çalışmaları sonrası modern kimliğiyle sporcuların hizmetine sunuldu. Tesisin açılış törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ali Eren ile çok sayıda sporcu katıldı. Törende, spora ve sporcuya verilen desteğe dikkat çekilirken profesyonel sporcuların yetişmesi noktasında tesislerin önemi ifade edildi. Ardından açılış kurdelesi kesilirken Orman ve Hazinedar, yenilenen tesisin içerisini gezdi. Gençlerle sohbet eden ikili futbol sahasına geldiğindeyse penaltı kullandı. Miniklerin file bekçiliği yaptığı anlarda Orman, penaltıyı kaçırırken Başkan Hazinedar'ın kullandığı penaltıyı gole çevirmesi büyük alkış aldı. Sonrasında Orman ve Hazinedar gençlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

"Beşiktaş Belediyesi'nin en önemli markası Beşiktaş"

Spora ve sporcuya desteğin her zaman devam edeceğini ifade eden Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Beşiktaş Belediyesi'nin en önemli markası Beşiktaş. Son yıllardaki başarısıyla zaten sadece Beşiktaş'ı değil, Beşiktaş'ın değerlerini de temsil ediyor. Beşiktaş'tan İstanbul'a, İstanbul'dan Türkiye'ye bir bütün olarak çok değerli bir marka yapıyor bizi dolayısıyla bu işbirliği kaçınılmaz. Fulya'da, Akatlar'da ortak tesislerimiz var. Yine aynı şekilde Akatlar'da ve Konak'ta 2 tesis daha kazandırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Semtimize çok bağlı bir kulübüz"

Çok güzel bir tesisin yapıldığını ve gençlerin bu tesislerden yararlanması gerektiğini dile getiren Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, " Beşiktaş tabi çok önemli bir marka biz ilçemizin ismini taşıyan, semtimize de çok bağlı bir kulübüz. Onun için de semtimizde olan şeyler bizi ilgilendiriyor. Beşiktaş Belediyesi, belediye hizmetleri olarak hizmet ediyor bizde spor olarak hizmet ediyoruz. İnsanlarımızın bundan istifade etsin, insanlarımız spor yapsınlar, ahlaklı sporcular olmayı öğrensinler" ifadelerini kullandı.

Yenilenen Beşiktaş Belediyesi Çilekli Spor Tesisleri'nde soyunma odaları, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Gözlemcileri Derneği İstanbul Şubesi Başkanlığı görevini de yürüten merhum Oğuz Uğurlu'nun adının verildiği hakem odası, futbol sahası gibi birçok alan sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 479 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim