Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2238.51
    %-0.27
  • Dolar
    32.3377
    %0.08
  • Euro
    35.0943
    %-0.26
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Şehit Erkut Akbay Mahallesi’ne PTT şubesi
18 Aralık 2017 Pazartesi 16:48

Şehit Erkut Akbay Mahallesi’ne PTT şubesi

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, Şehit Erkut Akbay Mahallesinde hizmete giren PTT şubesinin açılışı, Vali Mahmut Demirtaş'ın da katıldığı törenle gerçekleştirildi.

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, Şehit Erkut Akbay Mahallesinde hizmete giren PTT şubesinin açılışı, Vali Mahmut Demirtaş'ın da katıldığı törenle gerçekleştirildi.

PTT şubesinin açılış töreninde konuşan Vali Demirtaş, sıkça gerçekleştirdiği muhtar ve vatandaş buluşmalarında iletilen talep ve beklentilerin yerine getirilmesi konusunda ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini söyledi.

Bugün açılışı gerçekleştirilen PTT şubesi hizmetinin, büyük önem verdiği mahalle ziyaretlerinin pozitif bir sonucu olduğunu belirten Vali Demirtaş, "Okul ihtiyacı başta olmak üzere, muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın bizlere ilettikleri eksikliklerin giderilmesi yönündeki çalışmalarımızı, ilgili kurum ve kuruluşlarımız nezdinde kararlılıkla sürdüreceğiz. Okullarla buluşturmaya önem verdiğimiz Yüreğir ilçemizdeki Karataş yolunda, yeni bir hastane yapılması yönündeki çalışmalarımız sürüyor. İnşallah, kısa bir süre sonra siz değerli muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte, hastanenin de açılışını gerçekleştiririz. Bu açılış töreni vesilesiyle, kentimizin yeni yatırım ve hizmetlerle buluşmasında ilgi ve desteklerini esirgemeyen cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, emek veren tüm kişi, kurum ve kuruluşların temsilcilerine teşekkür ediyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum" diye konuştu.

Vali Mahmut Demirtaş, açılış töreninde yaptığı konuşmanın ardından, protokol üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte, Şehit Erkut Akbay PTT Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Şehit Erkut Akbay Mahallesi Muhtarı Selahattin Kılıç, Atakent Mahallesi Muhtarı Ramazan Susar, Kiremithane Muhtarı Cumali Baskın, Selahattin Eyyubi Mahallesi Muhtarı Kaya Doğan, Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Mehmet Uzunbilek, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Erkut Akbay Mahallesi’ne PTT şubesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 590 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim