Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Tosla Uygulaması Para Yutsa

08 Eylül 2023 Cuma 16:12
Geçtiğimiz yıllarda kızım Tosla uygulaması ile beni de tanıştırdı. Tosla uygulaması ile alışveriş de yapıyor. Geçtiğimiz günlerde ise Akbank Uncalı Carrefoursa Market yanında bulunan Atm de karta para yüklerken parası sıkışıyor. Müşteri hizmetlerini arıyor. Maalesef yardımcı olmuyorlar. Bende Akbank şubesi ile iletişime geçtim. Orada da yardımcı olmadılar. Bir şikayet dilekçesi bile oluşturamıyoruz. Ama bakın Tosla kendini nasıl tanıtıyor. 
 
 
Tosla Nedir? Ne İşe Yarar? Avantajları Nelerdir?
Hızla gelişen finansal teknolojiler sektörü, toplumun her kesimi için farklı ihtiyaçların karşılandığı yeni çözümleri beraberinde getiriyor. Dijitalleşen bankacılık süreçleri, ticari işletmelerden, bireysel tüketicilere; her yaştan toplumun tüm bireylerine sunulan hizmetlerin farklılaştırılmasını sağlıyor. Gençlerin, bankalar üzerinden gerçekleştirebilecekleri işlemleri bankaya ihtiyaç duymadan bir uygulama üzerinden gerçekleştirebileceği Tosla; yeni nesil bir platform olarak karşımıza çıkıyor. Tosla nedir, Tosla Kart Nereden alınır ve Tosla Kart güvenli midir gibi en çok merak ettiğiniz soruların yanıtlarını içeriğimizde bulabilirsiniz. 
 
Akbank'ın iştiraklerinden olan e-ödeme şirketi AkÖde tarafından geliştirilen Tosla, gençlerin online platformlarda ve mağazalarda ödeme yapabilmelerini ve para yükleyip çekebilmelerini sağlıyor. Sosyalleşerek günlük bankacılık ihtiyaçlarını karşılayan gençler; böylece bankacılık hizmetlerini genç yaşta deneyimleme fırsatlarına da erişiyor. Gençler, dijital dünyalarında ihtiyaç duyabilecekleri bankacılık hizmetlerine eğlenceli bir şekilde erişirken en sevdikleri markaların Tosla kampanya ve fırsatlarından faydalanabiliyor. 
 
Yeni nesil bankacılık ve ödeme çözümleri sunan Tosla, mobil uygulama üzerinden hizmet verirken Tosla Kart ile kullanıcılar, mağaza alışverişlerinde fiziksel olarak kartları kullanabiliyor. Peki Tosla Kart nedir? Tosla hesabınızdaki bakiyeleri kullanabilmesini sağlayan Tosla Kart, Tosla hesabına ATM'lerden para çekilebilmesini ve yatırabilmesini sağlıyor. Tüm akıllı telefonlarda çalışan Tosla uygulaması üzerinden QR kod ile veya temassız mobil ödeme özelliğini kullanabilen gençler, alışverişlerini sadece akıllı telefonları ile tamamlayabiliyor. Harca Bölüş gibi eklenen yeni özellikler Tosla yeni nesil finansal teknolojiler dünyasının keyfini çıkarabiliyor. 
 
Gençlerin Tosla ile tanışması için herhangi bir banka müşterisi olması gerekmiyor. Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarınız için Google Play; iOS işletim sistemine sahip olan akıllı cihazlarınız için ise Apple Store'dan Tosla uygulamasını indirmeniz yeterli. Uygulamayı çalıştırarak telefon numarası ve elektronik posta adresinizi girerek Tosla'nın sunduğu tüm hizmetlerden ve ayrıcalıklardan anında faydalanmaya başlayabilirsiniz. 
 
Kimler Tosla Kullanabilir?
Sosyalleşerek bankacılık hizmetlerinden faydalanmak, yeni nesil finansal teknolojileri ve çözümleri deneyimlemek isteyen gençler ve kendini genç hisseden herkes kullanabiliyor. Tosla Kart sahibi olabilmek için 12 yaşın üzerinde olmak yeterli oluyor. Tosla Kart yaş sınırı 12 yaş olarak uygulanırken, Mastercard logosunun geçerli olduğu tüm mağazalarda yurt içi ve yurt dışı alışverişlerde kullanılabilir. Kullanım ücreti, yıllık aidat gibi ilave ücret ödemeden sahip olabileceğini Tosla Kart, Tosla uygulamasındaki bakiyelerinizin kullanılmasını sağlıyor. 
 
Tosla Nasıl Çalışır?
Tosla uygulamasını indirip üye olduktan sonra uygulamanın talep ettiği rehber izinlerini onayladıktan sonra sosyalleşerek bankacılık hizmetine erişebilirsiniz. Tosla, akıllı cihazlarınızdaki rehberinizdeki bilgiler sayesinde Tosla kullanıcısı arkadaşlarınız ile birbirinize para gönderebilir veya para isteyebilirsiniz. Tosla kart para yükleme işlemleri için birçok alternatif bulunuyor. Akbank ATM'lerinden referans kodu teknolojisi ile anında Tosla hesabına para yükleyebileceğiniz gibi diğer bankalardaki hesaplarınızdan ya da kartlarınızdan bakiye yükleyebilirsiniz. Tosla Kart ile de Akbank ATM'leri ve diğer ortak ATM'lerden kolayca para yükleyebilirsiniz. Tosla hesabınıza, Teknosa, CarrefourSA ve ŞOK Market mağazalarındaki kasalardan 2 TL'lik işlem ücreti karşılığında nakit bir şekilde para yüklemesi yapabilirsiniz. Tosla hesaplarınıza yapacağınız para yüklemeleri limitler dahilinde ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz. 
 
Tosla hesabınızdan para çekmek için de Akbank ATM'lerinden referans kodu ile işlem yapabilirsiniz. Ayrıca Tosla Kartınız ile Akbank ATM'leri ya da ortak ATM'lerden ücretsiz bir şekilde para çekebilirsiniz. Tosla hesabınızdaki bakiyeleri, Tosla uygulamasının NFC özelliği temassız olarak, yada QR kod teknolojisini kullanarak tüm mağazalarda kullanabilirsiniz. Ayrıca Tosla Kart ile de hesabınızdaki bakiyeleri Mastercard'ın geçerli olduğu alışveriş noktalarında özgürce kullanabilirsiniz.
 
Tosla uygulaması ile rehberinizdeki Tosla kullanıcısı arkadaşlarınıza anında para gönderebilir ve onlardan para isteyebilirsiniz. Bunun için uygulama içerisindeki TOSLA butonunu kullanmanız ve para göndereceğiniz arkadaşlarınızı seçmeniz yeterli oluyor. Ayrıca rehberinizdeki Tosla kullanmayan arkadaşlarınıza da para gönderebiliyorsunuz. Para gönderdiğiniz arkadaşınızın 7 gün içerisinde Tosla ailesine katılması durumunda gönderdiğiniz bakiye anında hesabına yansıtılıyor. 
 
Tosla uygulamasının ismini veren Tosla özelliğini kullanarak da Tosla kullanıcısı arkadaşlarınızla para transferi gerçekleştirebiliyorsunuz. Akıllı cihazınızın Bluetooth ve konum özelliğini açarak "yanındakiler" sekmesinden Tosla kullanıcısı arkadaşını seçerek cihazları yakınlaştırarak 'Tosla' ile para transferini eğlenceli bir şekilde yapabiliyorsunuz. 
 
Tosla ile Neler Yapabilirim?
Tosla ile arkadaşlarınıza para gönderip onlardan para isteyebileceğiniz gibi en yeni finansal teknolojileri deneyimleme fırsatına sahip oluyorsunuz. Bunlardan biri olan Harca Bölüş özelliği arkadaşlarına ortak bakiye oluşturma, yönetme ve harcama imkanı tanıyor. Böylece, arkadaşlarınla birlikte yapacağınız harcamalarda kimin ödeyeceği veya nasıl bölüştürüleceği sorunu da tarihe karışıyor. Tosla kullanıcısı arkadaşlarınız arasından oluşturuğunuz grup sayesinde herkes kendi harcamasını yazabiliyor, oluşturulan bütçenin kime hangi oranda pay edileceği belirlenebiliyor. Grubun oluşturulması ve gereken tanımlamaların yapılmasının ardından harcamalarınızı Tosla sizin adınıza bölüştürüyor. Tosla ile her kullanıcı Harca Bölüş özelliği için sınırsız sayıda grup oluşturabiliyor, gruptan çıkabiliyor, grubu silebiliyor.
 
Tosla ile Harca Bölüş özelliğinin yanı sıra gençlere özel birçok kampanya ve fırsatlardan faydalanabiiyorsunuz. Oyun pinleri satın alabilir, oyunlara ödemelerini yapabilir, anlaşmalı online platformlar ve e-ticaret mağazalarından avantajlı bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
 
Ayrıca Tosback özelliği ile düzenlenen kampanyalar dahilinde yaptığınız ödemelerde çeşitli oranda iade alabiliyorsunuz. Tosback özelliği alabileceğiniz iade oranları ya da tutarlar her kampanya detayında belirtiliyor. Böylece Tosback ile kazanılan bakiyeleri yeniden kullanabiliyor veya bakiyenize transfer edebiliyorsunuz. 
 
Tosla’nın dönemsel olarak çeşitli online platformlar ya da markalar ile yaptığı işbirlikleri sayesinde yeni fırsatlar ve avantajlar elde edebilirsiniz.  
 
Tosla ile Güvenli Ödeme
“Tosla hangi bankanın” sorusu uygulamayı ilk kez duyan kullanıcıların en çok merak ettiği soruların başında geliyor. Türkiye'nin lider ve öncü bankalarından Akbank iştiraki olan AkÖde, Tosla güvenilir mi sorusuna bankacılık ve ödeme hizmetlerindeki tecrübesi, güçlü altyapısı, yenilikçi çözümleriyle yanıt veriyor. Bankacılık işlemleri, para gönderme ve para isteme, Tosla Kart ile alışveriş gibi tüm özellikler uluslararası güvenlik standartları en güncel teknolojiler kullanılarak gerçekleştiriliyor. Tosla tarafından kullanıcılara sunulan hizmetler yasal mevzuatlara göre hazırlanan sözleşmelerle tüm hukuki sorumluluklar gözetilerek tasarlanıyor. Kişisel bilgileriniz başta olmak üzere tüm bilgiler, uluslararası güvenlik standartları ve anlaşmalara uygun bir şekilde muhafaza ediliyor. 
 
Size ulaşmasını istemediğiniz arkadaşlarınızı engelleme özelliği ise güvenli ve konforlu bir Tosla deneyimi sunuyor. Para isteme özelliği ile size ulaşmasını ve aktivitelerinizi görmesini istemediğiniz kişiler engelle özelliğini kullanabilirsiniz. Tosla Hesap Ayarları sekmesinde Güvenlik ve Gizlilik bölümünden engellediğiniz kullanıcıları görebilir ve dilediğinizde engellerini kaldırabilirsiniz. 
 
Tosla Kullanmanın Avantajları Nelerdir?
Tosla, Türkiye’deki bankacılık mevzuatları gereği bankacılık hizmetini veli gözetimi olmadan alamayan ve kendi banka hesabı bulunmayan 18 yaşın altındaki gençlerin 12 yaşını doldurmak koşuluyla bankacılık hizmetlerine erişimini ve ödemelerini kendi hesapları üzerinden gerçekleştirebilmesini sağlıyor. 
 
Tosla ile gençler bankacılık hizmetleri ile erken yaşta tanışırken kendi hesaplarını yönetebilme ve finansal işlemlerini kendi başına gerçekleştirebilme fırsatına erişebiliyor. 
 
Tanıtım böyle ama para yüklerken Atm de sıkıştı hesaba yüklenmiyor. Sıkıntı yok adı Tosla çocuğunuzun elinden parayı alır geçer
Bu yazı toplam 972 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim