Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2435.681
    %0.33
  • Dolar
    32.5203
    %-0.13
  • Euro
    34.8906
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Tour of Antalya için geri sayım başladı
18 Şubat 2019 Pazartesi 07:16

Tour of Antalya için geri sayım başladı

Tour of Antalya powered by AKRA, Antalya Valiliği öncülüğünde 21-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 Akra Hotel ana sponsorluğunda bu iki yıl ikincisi gerçekleşecek organizasyona, 21 ülkeden 28 takım,  168 sporcu katılacak. Geçtiğimiz yıl tüm katılımcılar ile takipçilerin beğenisini toplayan Tour of Antalya powered by AKRA’ya, 2019 yılında da sponsorlar yoğun ilgi gösterdi.  Uluslararası standartlardaki organizasyon yapısı ve parkur kalitesi yüzlerce amatör bisikletçiyi ağırlayacak organizasyon ile ilgili sponsorlar görüş belirtti.

“ORGANİZASYONA İLGİDEN MUTLUYUZ”

Organizasyonun basın sponsoru Yedi İletişim Ajans Başkanı Haluk Özsevim, organizasyona ilgiden dolayı mutlu olduklarını söyledi. "“Geçtiğimiz yılki organizasyon başarısının ardından Tour of Antalya’nın sürdürülebilir bir yarış olacağına bir kez daha emin olduk. Tabii ki bu başarıda kamu kuruluşlarının, sponsor markaların, medya kuruluşlarının ve halkımızın da büyük katkısı vardı. İkinci yılımızda sponsor sayımızı ve organizasyona katılacak takım sayısını artırarak büyük bir başarıya daha imza attık" diyen Özsevim, ikinci organizasyonun da başarılı geçmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

“AMATÖR BİSİKLETÇİLER AĞIRLANACAK”

AKRA Gran Fondo Antalya’ya tüm amatör bisikletçileri davet eden Yedi Ajans Başkanı Haluk Özsevim, “Tour of Antalya’nın kapanış gününde gerçekleştireceğimiz AKRA Gran Fondo Antalya’da ise amatör bisikletçileri ağırlayacağız. Yüzlerce amatör bisikletçi, Cennet Antalya’nın yollarında pedal basarak profesyonel bisikletçilerin geçtiği yollardan geçecekler. Tüm amatör bisikletçileri, 92 kilometrelik uzun ya da 61 kilometrelik kısa parkur için AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum’a bekliyoruz. Ayrıca Antalya sivil toplum kuruluşları ve öğrencilerle birlikte ‘Tarihi Eserler Yerinde Güzeldir’ sloganı ile farkındalık sürüşü de gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı.

ORGANİZASYONA GÜÇLÜ DESTEK

Türkiye'nin farkındalık yaratan organizasyonuna; T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu, Muratpaşa Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi, Kepez Belediyesi, Manavgat Belediyesi, Kemer Belediyesi, Döşemealtı Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Matso, AKTOB, Antalya Tanıtım Vakfı, Türkiye Spor Yazarları Derneği, Antalya Gazeteciler Cemiyeti, Spor Turizm Birliği, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği,Corendon Airlines, Diana Travel, Fraport TAV Antalya Havalimanı, AG Tohum ve Salcano; sağlık sponsoru Özel Yaşam Hastanesi; hizmet sponsorları Shimano, Sora ve TURSET Project Management; medya destekçileri Alem FM, Lig Radyo, S Sport ve Tourism Today ile destekçi markalar TerraCity, Velotalya, Antalya Aquarium, Sahil Antalya ve Paloma Hotels destek verecek.

ORGANİZASYONA KATILACAK TAKIMLAR

Organizasyona katılacak takımların listesi şöyle: Pro-Kıta Takımları: Corendon-Circus (Hollanda), Nippo Vini Fantini Faizane (İtalya), Israel Cycling Academy (İsrail). Kıta Takımları: Salcano Sakarya (Türkiye), Adria Mobil (Slovenya), Akros – Thömus (İsviçre), Bike Aid Germany (Almanya), CCC Development Team (Polonya), Kometa Cycling Team (İspanya), Leopard Pro Cycling (Lüksemburg), Lviv Cycling Team (Ukrayna), Minsk Cycling Club (Belarus), Monkey Town – A Bloc CT (Hollanda), Tarteletto – Isorex (Belçika), Team Felbermayr Simplon Wels (Avusturya), Team Wiggins Lecol (Büyük Britanya), Tirol KTM Cycling Team (Avusturya), Vino – Astana Motors (Kazakistan), Astana City (Kazakistan). Milli Takımlar: Danimarka, Estonya, Letonya, Rusya. Kulüp Takımları: Torku Şekerspor (Türkiye), Brisaspor (Türkiye), Fiberli Antalyaspor (Türkiye), Club De La Defense (Fransa), Team Named Rocket (İtalya). (Haber: Eyüp Koçak)

 

İCRADAN SATILIK DAİRE:

icradan-satilik.jpg

Bu haber toplam 1791 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim