Bugün 05 Mayıs 2024 Pazar
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2390.367
    %0.00
  • Dolar
    32.335
    %0.00
  • Euro
    34.7427
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Wright ve Fernando

14 Ağustos 2023 Pazartesi 14:39
Bu yazıyı yazdığım gün Trendyol Süper Lig açılış maçı olan Trabzonspor-Antalyaspor maçı oynanmadı. Tüm kalbimle Fraport TAV Antalyaspor için bu sene bol galibiyetli yıl olsun diyorum. Yönetim açısından oldukça zor bir süreç sonrasında sezon açılıyor. Borç rakamları oldukça yüksek. Allah kolaylık versin. Daha çok bir şirket yönetici olarak sorunları inceleyen Antalyaspor AŞ. Başkanı Sabri Gülel'in futbol şansı yanında olsun. Başkanla ilgili ayrı bir yazı yazacağım. Bütçe konusunda takdir ettim. Devamı da başarı ile gelsin inşallah
 
Öncelikle bana göre Antalyalı Haji Wright ile başlayalım. Geçen sezon illaki Antalyaspor diyerek ne kadar çok Antalyaspor sevgisi olduğunu gösterdi. Yaklaşan Dünya Kupası maçları öncesi çıkış yakaladığı Antalya ile devam etmesi kariyerini de çıkış yaptırdı. Wright Antalyaspor da Nuri Şahin göreve gelmesi ile parladı. Öncelikle Haji Wright transferinde kimin emeği varsa çok teşekkürler.
 
Wright Dünya Kupasında attığı egzotik golle üst düzey golcü olduğunu kanıtladı. O şansız Hatay maçı olmasa idi. Gol sayısı daha yüksek olurdu. Sonrasında gelen teklifleri de kafa karışıklığı olabilecek şekilde idi. Wright kardeşimizin Antalyaspor tarihine iz bırakacağı çok belliydi. Sahamızda oynanan son maçta sabırsız bazı taraftarların yuhalaması hiç güzel değildi. Bereket versin ki duyarlı Antalyaspor taraftarı alkışladı.
 
İşte şimdi o Antalyalı Haji Wright adı Antalyaspor tarihine Altın harflerle yazıldı. Bana göre yönetim başarısı da sayılacak şekilde müthiş bir rakamla satış oldu. Demek ki bu sene Coventry taraftarıyız. Çünkü şampiyon olurlarsa artı 2 milyon euro gelecek. İnşallah Coventry City şampiyon olur. Yolun açık olsun Antalya evladı
 
Gelelim Fernando ile ilgili kısma. Sahaya çıktığı anda işte futbolcu dediğimiz Fernando bir resital sunarak takıma veda etti. Önemli bir alacağını bırakarak ve artı bonservis getirilerek gitti. Sahada onun oynadığını görmek bizim için mutluluk idi. 6 ay futbol oynamadan ona güvenerek transfer eden yönetim ve teknik adama teşekkürler. Gözlerimiz duran toplarda Fernando nerede diyecek. Umarım boşluğunu en fazla hissetme ihtimalimiz olan Fernando'nun yerini doldururuz. Takımda şu anda en çok onun eksikliği hissedilecek. Seninde yolun açık olsun Fernando.
Bu yazı toplam 1076 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim