




2 Yıl Önce Darp Edildiği İş Yerini Kurşunladı
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 2 yıl önce darp edildiği iş yerini kurşunlayan şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı.
Olay, Çerkezköy ilçesinde bulunan bir kafede meydana geldi. İddiaya göre, 2016 yılında kız meselesi yüzünden kafede darp edilen D.Y. 2 yıl sonra aracında bulunan ruhsatsız silah ile iş yerini kurşunladı. İş yerinin kurşunlandığı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çerkezköy Asayiş Büro Amirliği görevlileri çalışma başlattı.
Ekipler, olayın 34 EK 4929 plakalı araçtan gerçekleştirildiği tespit etti. Araç sahibi D.Y.'nin kız yüzünden bahse konu iş yerinde 2016 yılında darp edildiği belirlendi. Polis ekipleri, şahsın İstanbul'daki ikametinde D.Y.'yi bulamadı. Bunun üzerine şahıs ile yakınları aracılığıyla irtibat kuruldu.
Gözaltına alınan D.Y. aracında bulunan silahı kendi rızası ile polis ekiplerine teslim etti. D.Y, 2016 yılında darp edilmesini kafasına taktığı için bu olayı yaptığını, aracında bulunan ruhsatsız silah ile iş yerine 4 el ateş ettiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Göynük Mutfak Sanatları MYO da Bitkilerin Gıda Hikayesi Anlatıldı
- Türkiye’de artan dağ kazaları endişelendiriyor: Dağlarda kazaların nedeni bilinçsizlik ve hazırlıksızlık
- Tekerlekli Sandalye Tenisi BNP Paribas Dünya Takım Kupası’nın basın toplantısı yapıldı
- Manavgat Belediyesi güreşçileri Fethiye’den madalyalarla döndü
- Başkan Uysal: "Tam bağımsız Türkiye mücadelesi devam edecek"
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim