Karakter boyutu :



31 Aralık 2025 Çarşamba 10:51
62 YABANCI UYRUKLU SINIR DIŞI EDİLDİ
AFYONKARAHİSAR'da polisin operasyonunda 9'u DEAŞ iltisaklı olduğu değerlendirilen 62 yabancı uyruklu yakalanarak, sınır dışı edildi.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yılbaşı tedbirleri kapsamında il merkezi ve ilçelerde yabancı uyruklu kişilere yönelik çalışmalar yaptı. Bu kapsamında yabancı uyruklu 289 kişinin sorgulaması yapıldı. Geçmişte 'DEAŞ Silahlı Terör Örgütü' ile iltisaklı olduğu değerlendirilen yabancı uyruklu 9 kişi ülkede bulunması sakıncalı görüldüğünden 'Yabancı Terörist Savaşçı' (YTS) kapsamında sınır dışı edilirken, ülkeye illegal yollardan giren vize, ikamet ihlalinde bulunan ve haklarında 'Tahdit kodları koyularak dosyaları kapatılan yabancı uyruklu' 53 kişi hakkında da düzensiz göçmen kapsamında yakalanarak sınır dışı işlemi uygulandı.
Kaynak: 
Bu haber toplam 1415 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- CARETTA SEZONU AÇILDI
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































