




Alanya’da yaşlı kadın alevlerden son anda kurtuldu
Antalya'nın Alanya ilçesinde 2 katlı betonarme evde yangın çıktı. Evdeki yaşlı kadın son anda kızı ve komşuları tarafından kurtarıldı.
Yangın, saat 12.30 sıralarında Alanya'nın Tepe Mahallesi 1209. Sokak'taki 2 katlı betonarme evde çıktı. Edinilen bilgilere göre sobadan çıkan kıvılcım, kısa sürede eşyaları tutuşturdu. Alevler kısa sürede eve yayıldı. Dumanı fark eden mahalleli durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Evde bulunan Durkadın Kocaman isimli yaşlı kadın, kızının ve komşuların yardımı ile evden çıkarıldı. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Yangında annesini çıkarmaya çalışan Gülsüm Kocaman, "Komşum aradı, "sizin evden duman çıkıyor" diye, koştum geldim, kapının önü alev içerisindeydi. Annem yangının içerisinden merdivenlerden iniyordu. Sonra komşular geldi hortumlar ile su tutmaya başladık, sonra da itfaiye geldi" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN TAKLA ATTIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI
- HATAY’DA TARİHİ VALİLİK BİNASINDA RESTARASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- KURDUĞU SİSTEMLE DEPOLADIĞI YAĞMUR SUYUNU EVDE KULLANAN VATANDAŞ SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU
- ÖĞRENCİLER MASA TENİSİYLE ODAKLANMA SORUNUNU AŞTI, BAŞARIYA ULAŞTI
- DEPREMZEDE AİLENİN YAŞADIĞI KONTEYNER ALEVLERE TESLİM OLDU: ANNE VE 2 EVLADI DUMANDAN ETKİLENDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim