




Antalya-Konya karayolu tüm araç trafiğine açıldı
İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan en önemli yol olan ve dün akşam 19.00 sıralarında tırların ve kamyonlara kapatılan Antalya-Konya karayolu, kar ve tipinin etkisini yitirmesiyle tüm araç trafiğine açıldı.
1825 rakımlı Alacabel mevkiinde dün öğle saatlerinde yağan kar ve etkili tipi nedeniyle görüş mesafesi sıfıra düşmüş, karayolu dün akşam saat 19.00 sıralarında Akseki ve Seydişehir ilçelerinden tır ve kamyonlara kapatılmıştı. Karayolları Alacabel ekipleri trafiğin aksamaması için çok sayıda iş makinesi ile yol açma ve tuzlama çalışmaları sürdürdü.
Akseki Bölge Trafik ekipleri ise ağır tonajlı araç sürücülerini dinlenme tesislerine yönlendirdi. Alacabel'de gece saatlerinde tipinin etkisini yitirmesiyle birlikte ekiplerin yoğun çalışması sonucu Akseki-Seydişehir karayolu tamamen tüm araç trafiğine açıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN TAKLA ATTIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI
- ÖĞRENCİLER MASA TENİSİYLE ODAKLANMA SORUNUNU AŞTI, BAŞARIYA ULAŞTI
- DÖKÜLEN ÇÖPLER KARGILARIN YANMASINA NEDEN OLDU
- KURDUĞU SİSTEMLE DEPOLADIĞI YAĞMUR SUYUNU EVDE KULLANAN VATANDAŞ SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU
- DEPREMZEDE AİLENİN YAŞADIĞI KONTEYNER ALEVLERE TESLİM OLDU: ANNE VE 2 EVLADI DUMANDAN ETKİLENDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim