Karakter boyutu :






25 Kasım 2024 Pazartesi 21:23
Antalya-Konya karayolu yoğun kar sebebiyle tırların geçişine kapatıldı
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu, Alacabel mevkiindeki buzlanma, fırtına ve tipi nedeniyle tırların geçişine kapatıldı.
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu, Alacabel mevkiindeki buzlanma, fırtına ve tipi nedeniyle tırların geçişine kapatıldı.
Akseki-Seydişehir karayolu bin 825 metre rakımlı Alacabel'den Akseki ve Seydişehir yönüne 2'şer kilometre olmak üzere yaklaşık 4 kilometrelik mesafede buzlanma, fırtına ve tipinin etkili olduğu ve görüş mesafesinin düştüğü bildirildi. Buzlanma ve tipi nedeni ile güvenlik açısından Akseki-Seydişehir karayolu uzun araçlara kapatıldı. Akseki ve Seydişehir Bölge trafik ekipleri tarafından uzun araçlar dinlenme tesislerine yönlendiriliyor.
Karayolları Alacabel ekipleri buzlanma ve tipi olan bölgede iş makineleri ile tuzlama çalışmaları sürdürüyor.
Antalya Son Haber
Bu haber toplam 555 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN TAKLA ATTIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI
- ÖĞRENCİLER MASA TENİSİYLE ODAKLANMA SORUNUNU AŞTI, BAŞARIYA ULAŞTI
- DÖKÜLEN ÇÖPLER KARGILARIN YANMASINA NEDEN OLDU
- KURDUĞU SİSTEMLE DEPOLADIĞI YAĞMUR SUYUNU EVDE KULLANAN VATANDAŞ SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU
- DEPREMZEDE AİLENİN YAŞADIĞI KONTEYNER ALEVLERE TESLİM OLDU: ANNE VE 2 EVLADI DUMANDAN ETKİLENDİ
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim