

Antalya’da markete gece yarısı silahlı saldırı
Antalya'nın Serik ilçesinde gece saatlerinde bir markete silahlı saldırı düzenlendi. Olayda kimse yaralanmazken iş yerinde hasar meydana geldi.
Olay, Orta Mahalle Tuzlaburun Caddesinde gece saat 02.40 sıralarında meydan geldi. Edinilen bilgiye göre, motosikletli olduğu öğrenilen kimliği belirsiz 2 kişi, iş yerine pompalı silahla ateş ederek olay yerinden uzaklaştı. İş yeri sahibi, sabah dükkanını açmaya geldiğinde olayın gerçekleştiğini fark ederek, durumu polis ekiplerine haber verdi ve saldırganlardan şikayetçi oldu. Polis olaya karışan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.
Market sahibi Halis Karataş, "Sabah dükkanı açmaya geldim, alarmı devre dışı bıraktım. Baktım her taraf can kırığı şok oldum. Sağa sola bakıyorum kırık cam yok. Sonradan fark ettim mermi izlerini. Daha sonra emniyete haber verdik. Geldiler incelediler. Bizde şikayetçi olduk. 8 yıldır buradayız. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KASKSIZ SÜRÜCÜDEN POLİSE İLGİNÇ TEKLİF: "CEZAYI BANA DEĞİL, PLAKAYA YAZIN"
- ELEKTRİK MALZEMESİ SATAN İŞ YERİNDEKİ YANGIN MAHALLELİYİ SOKAĞA DÖKTÜ
- MERSİN’DE ÖZGECAN ASLAN ANISINA ANLAMLI KONSER
- UZMANDAN ORTA DOĞU UYARISI: "İSRAİL-İRAN GERİLİMİ KÜRESEL BARIŞI TEHDİT EDİYOR"
- KARISINI İPLE BOĞDU: "HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM" SAVUNMASI YAPTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































