




Araç küle dönerken sürücüsünde ağır yanıklar oluştu
Yangın, saat 11.00 sıralarında Kepez ilçesi Antalya Şehir Hastanesi yakınındaki Duacı Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıktı. Yangın, kısa sürede çevredeki otluk alana ve H.C.'ye ait 07 GT 034 plakalı hafif ticari araca sıçradı. Araç alevler içinde kalırken, içeride bulunan kasalardaki meyveler de yanarak küle döndü. Yangında H.C. vücudunun çeşitli yerlerinden ağır şekilde yanarken, yanındaki A.Y. ise kolundan hafif yaralandı.
Ekipler seferber oldu
Yangının ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Antalya Orman Bölge Müdürlüğü, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kepez Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, AFAD, sağlık ekipleri, jandarma ve emniyet güçleri olay yerine intikal etti. Alevlere karadan su arazözleriyle, havadan ise yangın söndürme helikopterleri ve uçağıyla müdahale edildi.
Yangın, geniş alana yayılmadan kontrol altına alınırken, itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgede soğutma çalışmalarını sürdürüyor.
Yaralılar hastaneye sevk edildi
Yangında vücudunda ağır yanıklar oluşan H.C., sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından özel termal örtüye sarılarak Antalya Şehir Hastanesi'nin yanık merkezine kaldırıldı. Kolundan hafif yaralanan A.Y. ise kontrol amaçlı olarak hastanenin acil servisine sevk edildi.
Yangının ardından kullanılamaz hale gelen araçtan çıkan dumanlar uzun süre etkisini sürdürdü. Ekipler, yangının mangal ateşinden çıktığını değerlendirirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
"Neden çıktığı ile ilgili birtakım şeyler var ama henüz belli değil"
İtfaiye ekipleri ile birlikte olay yerine gelen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ise şu ifadelere yer verdi: "Neden çıktığı ile ilgili birtakım şeyler var ama henüz belli olmadığı için bunu konuşmak yersiz diye düşünüyorum. Önemli olan hep beraber bu yangını söndürebilmek."

Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY’DA TARİHİ VALİLİK BİNASINDA RESTARASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- KURDUĞU SİSTEMLE DEPOLADIĞI YAĞMUR SUYUNU EVDE KULLANAN VATANDAŞ SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU
- AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN TAKLA ATTIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI
- BALÇIĞA SAPLANAN EŞEK VİNÇLE KURTARILDI
- DEPREMZEDE AİLENİN YAŞADIĞI KONTEYNER ALEVLERE TESLİM OLDU: ANNE VE 2 EVLADI DUMANDAN ETKİLENDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim