Bugün 30 Ekim 2025 Perşembe
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    5398.726
    %1.56
  • Dolar
    41.9721
    %0.01
  • Euro
    48.6615
    %-0.28
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BÖCEK'TEN YALANLAMA
30 Ekim 2025 Perşembe 15:12

BÖCEK'TEN YALANLAMA

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilgil Gazeteci İsmail Saymaz'ın X'te yaptığı paylaşıma ve bu paylaşıma dayanılarak yapılan haberlerin asılsız olduğuna dair cevap verdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilgil Gazeteci İsmail Saymaz'ın X'te yaptığı;

" Yolsuzluk kapsamında tutuklanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in etkin pişmanlıktan yararlanmak için  başsavcılığa başvurduğu ifade ediliyor. Antalya Başsavcılığı, başvuruyu değerlendiriyor. Konu, Başsavcı Yakup Ali Kahveci'nin masasında" şeklinde paylaşım üzerine, Antalya basınında ve sosyal medyada "Muhittin Böcek İtirafçı mı Oluyor" başlıklı haberler ve paylaşımlar yapılmıştı.

Bu haberlere ve iddialara Muhittin Böcek yine X hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Böcek, "Kıymetli Antalyalılar" diye başladığı paylaşımda; " Sabah saatlerinde bazı medya kuruluşlarında gördüğüm haber üzerine bu açıklamayı uygun buldum. Hepinizin bildiği gibi Covid sürecinde 108 gün yoğun bakımda kalmştım. Şu anda günde 15 ilaç kullanarak ayakta durabiliyorum. 4 defa hastaneye sevkedildim bu günlerde yine hastaneye gitmem gerekiyor.Kas kilo kaybı, şeker kalp tansiyon, prostat böbrek değerlerim yüksekliği ciddi Akciğer sorunlarım varken asılsız bu haberler beni üzmüştür. Haberlerde bahsedildiği gibi Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmayla ilgili herhangi bir müracaatım olmamıştır" diyerek, yapılan haberlerin ve paylaşımların gerçek dışı olduğunu belirtti.

indir.jpg

 

 

Kaynak: HABER MERKEZİ
Bu haber toplam 156 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim