

Helikopter kazasında hayatını kaybeden doktor ve ATT personeli toprağa verildi
Muğla'da ambulans helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Dr. Cengiz Coşkun ve ATT Selçuk Saykal toprağa verildi. Oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan anne, "Kalk ne olur ölmedim de" diyerek gözyaşı döktü.
Menteşe ilçesinde dün Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne çarparak düşen Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans helikopterde hayatını kaybeden Dr. Cengiz Coşkun ve ATT Selçuk Saykal için Kurşunlu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Coşkun ve Saykal'ın Türk bayrağına sarılı naaşlarına sarılan yakınları uzun süre gözyaşı döktü. ATT Selçuk Saykal'ın annesi Fadegül Keskin oğlunun tabutuna sarılarak, "Kalk ne olur ölmedim de", "Kaldırın benim çocuğumu, ölmedi ben gördüm. Ne acılar verdin bana Selçuk" diyerek feryat etti. Gözü yaşlı anneyi yakınları teselli etti. Kurşunlu Mezarlık Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Coşkun ve Saykal'ın cenazeleri toprağa verildi.
Cenaze törenine; Sağlık Bakan Yardımcısı Halim Özçevik, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya İl Emniyet Müdürü İlker Arslan, İl Jandarma Komutanı Tarık Hekimoğlu, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Tolga Coşkun, AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Ethem Taş, CHP Antalya Milletvekilleri Cavit Arı, Sururi Çorabatır, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ile çok sayıda sağlık çalışanı ve yakınları katıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- TİPİ VURDU HEYELAN YOLU KAPATTI, 2 ÇOBAN VE YAKLAŞIK 650 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN YAYLADA MAHSUR KALDI
- STAJ YAPTIĞI PASTANEDE AKIMA KAPILARAK CAN VEREN 16 YAŞINDAKİ MAHİR’DEN BİR GÜN ÖNCE DE AYNI NOKTADA ARKADAŞINI ELEKTİK ÇARPMIŞ
- ADANA’DA 5 DÖNER YİYİP HESAP ÖDEMEDEN GİTTİLER
- ULUSLARARASI KATILIMLI GASTRO-İNTESTİNAL KONGRESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EV SAHİPLİĞİNDE TAMAMLANDI
- CAMDAN ÇIKARAK KAYIPLARA KARIŞAN UĞUR’DAN HABER ALAMAYAN AİLENİN SESİNE BAKAN ÇİFTÇİ KULAK VERDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































