

İkamette çıkan yangına ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı
Antalya'nın Manavgat ilçesindeki bir apartmanın 1'inci katında bulunan dairenin balkonunda çıkan yangın, apartman sakinlerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Aydınevler Mahallesi 5550 Sokak'taki apartmanın 1'inci katında bulunan dairenin balkonunda çıkan yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri alarma geçirdi. 14-15 yaşlarında 2 kardeşin evde olduğu sırada çıkan yangın, diğer dairelerde ikamet eden vatandaşların müdahalesi sayesinde dairenin içerisine ve diğer dairelere ulaşmadan söndürüldü.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, soğutma çalışmasının ardından yangının çıkış nedeni konusunda incelemelerde bulundu. Yangınla birlikte apartman sakinleri evlerini terk ederken, küçük bir kızın kafesteki kuşunu da alarak dışarı çıktığı gözlendi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ÖZEL RÖPORTAJ : ARZU TEKİR VE TREEO VC
- ALKOL ALIP ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA ÇIKTI, PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİLE ÇARPIP KAÇTI
- ŞAMPİYONLUK KONVOYUNDAN AYRILAN ALKOLLÜ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 AĞIR YARALI
- GALATASARAY TARAFTARLARINDAN FENERBAHÇE’YE GÖNDERME
- OSMANİYE’DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA ATLI TARAFTAR DAMGA VURDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































