




İkamette çıkan yangına ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı
Antalya'nın Manavgat ilçesindeki bir apartmanın 1'inci katında bulunan dairenin balkonunda çıkan yangın, apartman sakinlerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Aydınevler Mahallesi 5550 Sokak'taki apartmanın 1'inci katında bulunan dairenin balkonunda çıkan yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri alarma geçirdi. 14-15 yaşlarında 2 kardeşin evde olduğu sırada çıkan yangın, diğer dairelerde ikamet eden vatandaşların müdahalesi sayesinde dairenin içerisine ve diğer dairelere ulaşmadan söndürüldü.
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, soğutma çalışmasının ardından yangının çıkış nedeni konusunda incelemelerde bulundu. Yangınla birlikte apartman sakinleri evlerini terk ederken, küçük bir kızın kafesteki kuşunu da alarak dışarı çıktığı gözlendi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY’DA TARİHİ VALİLİK BİNASINDA RESTARASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN TAKLA ATTIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI
- KURDUĞU SİSTEMLE DEPOLADIĞI YAĞMUR SUYUNU EVDE KULLANAN VATANDAŞ SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU
- DEPREMZEDE AİLENİN YAŞADIĞI KONTEYNER ALEVLERE TESLİM OLDU: ANNE VE 2 EVLADI DUMANDAN ETKİLENDİ
- ÖĞRENCİLER MASA TENİSİYLE ODAKLANMA SORUNUNU AŞTI, BAŞARIYA ULAŞTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim