

Isparta’da kaçak defineciler adliyeye sevk edildi
Isparta'da kendilerini belediye personeli olarak tanıtan ve kepçeyle kazı çalışması yaparak kaçak define aradığı belirlenen 5 kişi adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.
Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında 115. Cadde üzerinde, Kadir Bey Camii önünde meydana geldi. İddiaya göre, bölgeye kepçeyle gelen Halis T., Hacı D.C., İsmail A., Y.G. ve S.Ç., kendilerini belediye çalışanı olarak tanıttıktan sonra kaldırımda kazı çalışması başlattı. Ancak çalışmalar sırasında elektrik hattı ve doğal gaz borularına zarar verdikleri belirtildi. Çevredeki vatandaşların durumdan şüphelenerek polise ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis tarafından yapılan incelemede, şüphelilerin herhangi bir resmi kurumda görevli olmadıkları tespit edildi. Kazının kaçak define aramak amacıyla yapıldığı belirlendi. Olayda kullanılan kepçeye el konulurken, 5 şüpheli gözaltına alındı.
Sorulan sorulara sessiz kaldılar
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, adliye girişinde gazetecilerin "Bu cesareti nereden buldunuz?" ve "Gerçekten belediye personeli misiniz?" sorularını yanıtsız bıraktı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HACISÜLEYMAN: "ÇAĞIMIZ GENÇ GİRİŞİMCİLERİN ÇAĞI"
- YOLA FIRLAYAN ÇOCUĞA ÇARPMAMAK İSTERKEN KARŞI YÖNDEN GELEN OTOMOBİLLE KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI
- MURATPAŞA'DAN 'ADIM ADIM CUMHURİYET' SÖYLEŞİSİ
- UYUŞTURUCU TARLASINDA BİN 876 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ: 3 TUTUKLAMA
- DUVARLA ÖRÜLEN GİZLİ BÖLMEDEKİ DOLAPTAN ARANMASI BULUNAN 2 ŞAHIS ÇIKTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































