Karakter boyutu :



04 Aralık 2024 Çarşamba 16:23
Jandarmadan kaçak parfüm ve güneş gözlüğü operasyonu
Antalya'da jandarma tarafından yapılan operasyonda çok miktarda kaçak parfüm, güneş gözlüğü ve cep telefonu kılıfı ele geçirildi.
Antalya'da jandarma tarafından yapılan operasyonda çok miktarda kaçak parfüm, güneş gözlüğü ve cep telefonu kılıfı ele geçirildi.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla harekete geçen Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Aksu ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri H.Ç. isimli şüphelinin gümrük işlemlerine tabi tutmaksızın yurt dışından getirmiş olduğu kaçak ürünleri bir depoda bulundurduğunu tespit etti. Depoda yapılan aramada çeşitli ünlü markalara ait toplam değeri yaklaşık 8.000.000 TL olan 8 bin 500 adet kaçak parfüm, 2 bin adet güneş gözlüğü, 3 bin adet cep telefonu kılıfı ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli hakkında adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.
Antalya Son Haber
Bu haber toplam 667 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ÖZEL RÖPORTAJ : ARZU TEKİR VE TREEO VC
- ALKOL ALIP ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA ÇIKTI, PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİLE ÇARPIP KAÇTI
- ŞAMPİYONLUK KONVOYUNDAN AYRILAN ALKOLLÜ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 AĞIR YARALI
- GALATASARAY TARAFTARLARINDAN FENERBAHÇE’YE GÖNDERME
- OSMANİYE’DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA ATLI TARAFTAR DAMGA VURDU
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































