

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, 11 günlük yaşam savaşını kaybetti
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde motosiklet ile bir aracın çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
5 Eylül tarihinde saat 13.00 sıralarında Kahyalar Mahallesi'nde meydana gelen kazada, Gazipaşa'dan Uğrak Mahallesi istikametine seyir halinde olan Rıza Gözüküçük (58) idaresindeki motosiklete, sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir araç çarpmış, çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletten asfalt zemine düşen 58 yaşındaki adam ağır yalanmıştı.
Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılan Rıza Gözüküçük, ileri tetkik ve tedavisi için Alanya'da özel bir hastaneye sevk edilmişti. Alanya'da tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesi veren talihsiz adam, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ALKOL ALIP ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA ÇIKTI, PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİLE ÇARPIP KAÇTI
- ŞAMPİYONLUK KONVOYUNDAN AYRILAN ALKOLLÜ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 AĞIR YARALI
- GALATASARAY TARAFTARLARINDAN FENERBAHÇE’YE GÖNDERME
- ŞELALEYE GİREN ZİHİNSEL ENGELLİ GENÇ BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ
- OSMANİYE’DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA ATLI TARAFTAR DAMGA VURDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































