




Şiddetli rüzgarın ortadan ikiye ayırdığı ağaç 3 aracın üzerine devrildi
'Turuncu kod" uyarısı verilen Antalya'da şiddetli rüzgar ve yağış nedeniyle ortadan ikiye bölünen ağaç site otoparkında park halindeki otomobillerin üzerine devrildi. Aracı zarar görenlerden Aysun Günal, "Şoktayım, sitenin ağacı devrilmiş. Bayağı bir zarar var, bütün yükü benim araba almış" dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün "Turuncu kod" uyarısında bulunduğu Antalya'da dün akşam saatlerinde başlayan, zaman zaman da etkisini arttıran şiddetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Sürücüler trafikte zaman zaman ilerlemekte güçlük çekerken, kentin bazı noktalarında rüzgar nedeniyle ağaçlar devrildi. Meydankavağı 1559 Sokak üzerindeki bir sitenin bahçesinde bulunan bir ağaç da şiddetli rüzgara dayanamayarak ortadan ikiye bölündü. Site otoparkında park halinde bulunan 3 otomobilin üzerine devrilen ağacın gövde ve dalları sebebiyle araçlarda maddi hasar meydana geldi.
"Bütün yükü benim araba almış"
Aracı geçtiğimiz yıl aldığını belirten, aracının üzerine ağaç devrilen Aysun Günal isimli vatandaş, "Gece çok büyük bir fırtına vardı. Ben sürekli dua ediyordum ama aracımızın başına böyle bir şey geleceğini hiç düşünmemiştim. Balkonlardan korkuyordum. Sabah apartman görevlisi aradı, aracın üzerine ağaç devrilmiş diye. Şoktayım, sitenin ağacı devrilmiş. Bayağı bir zarar var, bütün yükü benim araba almış. Ağaç aracın üzerine gelmiş" dedi. Araçların üzerine devrilen ağaç Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kesilerek kaldırıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HATAY’DA TARİHİ VALİLİK BİNASINDA RESTARASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN TAKLA ATTIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI
- KURDUĞU SİSTEMLE DEPOLADIĞI YAĞMUR SUYUNU EVDE KULLANAN VATANDAŞ SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU
- DEPREMZEDE AİLENİN YAŞADIĞI KONTEYNER ALEVLERE TESLİM OLDU: ANNE VE 2 EVLADI DUMANDAN ETKİLENDİ
- ÖĞRENCİLER MASA TENİSİYLE ODAKLANMA SORUNUNU AŞTI, BAŞARIYA ULAŞTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim