Bugün 08 Ekim 2025 Çarşamba
  • Antalya13 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    5356.313
    %0.31
  • Dolar
    41.6952
    %-0.21
  • Euro
    48.5033
    %-0.70
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SON DAKİKA/ANTALYA'DA ÜNLÜ TURİZMCİLER GÖZALTINDA
07 Ekim 2025 Salı 23:02

SON DAKİKA/ANTALYA'DA ÜNLÜ TURİZMCİLER GÖZALTINDA

ANTALYA’da turizm sektörünün tanınmış isimleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen mali suç ve kripto para soruşturmaları kapsamında gözaltına alındı.

Serik’te çok sayıda otelin sahibi olan oteller grubunun yönetim kurulu başkanı H.D. ile Kemer’de lüks tesisleri bulunan holdingin yönetim kurulu başkanı İ.L., İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte otellerde görevli 4 yöneticinin de ifadeleri alınmak üzere İstanbul’a götürüldüğü öğrenildi.

KARA PARA DOSYASINDA YENİ GÖZALTILAR

Ayrı yürütülen kara para aklama soruşturmasında ise uluslararası tur operatörü N.K. ile kız kardeşi E.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin İstanbul’a götürülerek mali şube ekiplerince sorgulandığı, soruşturmanın genişletilerek sürdüğü belirtildi.

Turizm yatırımları ve sağladıkları istihdamla sektörde öne çıkan isimlerin peş peşe gözaltına alınması, Antalya turizm çevrelerinde büyük yankı uyandırdı. 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 200 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim