

TEPKİ ÇEKEN FESTİVAL GÖRÜNTÜSÜ
Kentin en işlek noktalarından biri olan caddede, koşu ve yürüyüş için kullanılan yeşillik alanlar, stantlarla işgal edildi.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Caddesi'nde 'Hatay Künefe ve Kebap Festivali' adı altında kurulan satış stantları yoğunluk oluşturdu. Festivalin afişinde yöresel yemeklerin yanı sıra, hediyelik eşya, tekstil ve züccaciye ürünlerine ilişkin bilgiler yer alırken, 'Misafir şehirler' başlığı altında Afyonkarahisar, Kayseri, Trabzon, Erzurum, Şanlıurfa, Gümüşhane şehirlerinin yöresel tatları sıralandı. Kentin en işlek noktalarından biri olan caddede, koşu ve yürüyüş için kullanılan yeşillik alanların stantlarla dolması dikkati çekti.

Festival kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralanan alanın farklı noktalarına kurulan stantlar, düzensiz yerleşimleriyle tepki çekti. Stantların bir bölümünde yemek pişirilmesiyle oluşan yoğun kokunun çevreye yayıldığı görüldü. Festival kapsamında satışların 3-11 Kasım tarihleri arasında devam edeceği kaydedildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ANTALYA’DA POLİSTEN KAÇAN SÜRÜCÜ KAZA YAPTI
- ANTALYA’DA APARTMAN DAİRESİNDE ÇIKAN YANGIN KORKUTTU
- TARTIŞTIĞI ARKADAŞINI TABANCAYLA VURDU
- ANTALYA’DA KONTROLSÜZ KAVŞAKTA OTOMOBİLLER ÇARPIŞTI: 2 YARALI
- DEPREMDE EŞİNİ VE EVLADINI KAYBEDEN KADIN, İKİNCİ KEZ FELAKETİ YAŞADIĞI YANGINDA TÜM BİRİKİMİNİ VE YUVASINI KAYBETTİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































