Bugün 28 Nisan 2024 Pazar
  • Antalya28 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %0.00
  • Dolar
    32.4246
    %0.00
  • Euro
    34.6533
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Antalyaspor için Kemer Belediyesi’ni ziyaret

04 Mart 2023 Cumartesi 01:29
Antalyaspor bizim için kırmızısı ile beyazı ile büyük bir sevda. Bazen Antalyaspor'u bu kadar sevmenin sıkıntısını da yaşamadığımız olmuyor değil. Resmi kurumlarda pek de bu sevgimizi içimize sindiremeyenler oluyor. Oysa memleket takımına sevdalanmak herkese nasip olmaz. Ayrıca anlatmak istediklerimi dikkatlice dinleseler. Beni anlamaya çalışsalar. Aslında herkesin neden memleket takımı tutması gerektiğini defalarca açıklıyorum. Eğer bu ülkede insanlar 4 büyükleri bu kadar desteklemese bakın ekonomik anlamda neler olacak. Örneğin Antalyaspor vergisini düzenli öderken bakın bakalım şampiyonluk yaşamış takımlar öyle mi? Silinen vergi borcu daha doğrusu dört büyüklerin silinen vergi borcunun boyutuna bakın. Bu dört büyütülmüşün ödemediği SSK primlerine bakın. Benim neden futbolda Antalyaspor taraftarı olduğumu anlarsınız. Sadece Antalyaspor değil plakası 07 olan her takım bizim.
 
Uzun zamandır içinde yaşadığımız sıkıntılı süreçlerden dolayı yazmayı sizlere tanıtmayı ertelediğim bir proje var. Ben bayıldım. Antalyaspor Dijital kütüphanesi ama Antalyaspor Dijital Kütüphanesi ile ilgili yazmayı daha sonraya ayırarak bu proje ile ilgili kendi adıma yaptığım ama aslında oldukça küçük bir çalışadan bahsedeyim. Ben aslında burada en küçük çabayı harcayan kişiyim
 
Geçtiğimiz günlerde Antalyaspor Proje Müdürü Burcu Zaman'ı ziyaret etmiştim. Orada kulüp adına yaptığı çalışmaları söylemişti. Birçok güzel ve müthiş projeler vardı. Ama beni proaktif olması sebebiyle Antalyaspor Dijital kütüphanesi çok etkilemişti. Dedim ya bu projeye daha sonra uzun bir köşe yazısı çalışması yapacağım. Ama şimdilik Antalya Kemer Belediyesine yaptığımız ziyareti kısaca size anlatayım. Kulüpte yaptığım ziyarette Kemer Belediyesine bu projeyi anlatacağımı söylemiştim. Kemer Belediye Başkanı kendisi de eski bir öğretmen olduğu için dijital kütüphaneyi ilgi ile karşılar diye düşünüyorum dedim. Sonrasında da beraber ziyaret etme kararı aldık.
 
Antalyaspor Proje Müdürü Burcu Zaman ile bu hafta Antalya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret ettik. Ziyaret esnasında Burcu Hanım projeyi anlattı. Bende Göynük Mutfak Sanatları öğrencilerinin selamını ilettim. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu bana Akdeniz Üniversitesi ve Kemer ayrıca Göynük Mutfak Sanatları öğrencilerinin barınma sorunu ile ilgili bir müjde verdi. Evet bu müjde yerleşim sorunun çözümü ile ilgili. Bunu adım adım bahsedeceğim ilerleyen zamanlarda
 
Antalyaspor Proje Müdürü Burcu Zaman projesini anlattı. Proje gerçekten proaktif. Proaktif daha önce hiç kimsenin aklına gelmeyen bir işi yapmak anlamında kullanılır. Antalya değil herhangi bir kurum bu proje ile özellikle gençlere sosyal medyadan ulaşabilme şansını kaçırmamalıdır. Umarım bu kadar güzel bir projeye Kemer Belediyesi özellikle eğitim öğretim konusunda çokta başarılı olan Necati Tapoloğlu da destek verir.
Bu yazı toplam 339 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim