Bugün 29 Nisan 2024 Pazartesi
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %0.00
  • Dolar
    32.4246
    %0.00
  • Euro
    34.6533
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Tütüncü iş adamlarıyla buluştu
16 Şubat 2024 Cuma 12:53

Başkan Tütüncü iş adamlarıyla buluştu

Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, yerel seçim öncesi Antalya İş İnsanları Derneği'ni (ANTİAD) ziyaret...

Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, yerel seçim öncesi Antalya İş İnsanları Derneği'ni (ANTİAD) ziyaret ederek, iş adamlarıyla bir araya geldi.

Hakan Tütüncü'nün hem ANTİAD üyelerine hem de derneğe katkıları olduğunu belirten ANTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Köleoğlu, "Derneğimizin onursal üyesi olan Hakan başkanımızın derneğimizin büyümesinde de çok önemli katkıları olmuştur. Çıkmış olduğu bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Dileğimiz, Antalya'mızın tarımdan turizme kalkınmasıdır. Ayrıca bu ziyaret için size bir plaket yerine açılışını yaptığınız Antalya Kent Kütüphanesi'ne 4 bin adet kitap bağışı yaptık" dedi.

"Şehir ulaşımını rahatlatacak kavşaklar geliyor"

ANTİAD üyelerine vizyon projelerinden bahseden Hakan Tütüncü, "Bizim için kentin beş önceliği bulunmakta. Bunlar şehir içi trafiğinin çözümü, toplu ulaşım, imar, turizme değer katacak projeler ve yerel kalkınmaya destek olacak projeler olmak üzere beş tane öncelikli vizyonumuz var. Şehir içi trafiğinin çözümü uzun zamandır çalıştığımız bir konu. Dünyada ve Türkiye'de bu işi çok iyi bilen uzmanlarla ve Antalya belediyeciliğini çok iyi bilen kişilerle yol alıyoruz. Maddi bir takım yatırımlarla şehri rahatlatacak kavşaklar yapmamız gerekiyor. Yeni koridorlar açmamız gerekiyor. Yeni projelerimiz arasında üç kavşak var. Merkez Bankası önü kavşağı, Uncalı kavşağı ve Çevreyolu kavşağını bir yıl içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

"Toplu iş yerleri hedefliyoruz"

Sektörlerle birlikte hareket ederek, toplu iş yerleri yapmayı hedeflediklerinin altını çizen Tütüncü, "Mobilyacılara ait, oto galerilere ait, tarım ilaçları ve gübrecilerle ilgili toplu iş yerleri benim çok yapmak isteyip, birkaç sektörde yapabildiğim çalışmalardır kendi bölgemde. Daha fazlasını yapamayışımın nedeni de Kepez bölgesinde hukuki ihtilafa konu olmuş kamu arazisi çok azdı. Ama sınırlarımız büyüyünce buna ulaşmak daha kolay olacak ve bu hedeflerimize daha da yakın olacağız. Son olarak Antalya potansiyelinin farkında olacak ve bu potansiyelini en iyi şekilde kullanacak" dedi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 753 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim