Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2240.943
    %-0.15
  • Dolar
    32.3403
    %0.08
  • Euro
    35.1219
    %-0.25
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Uysal, “Kamu kaynaklarını koruyacağız”
30 Kasım 2020 Pazartesi 14:48

Başkan Uysal, “Kamu kaynaklarını koruyacağız”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüklerinde araç bakım onarım servisi çalışanlarıyla buluşmasında "Milletimizin...

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüklerinde araç bakım onarım servisi çalışanlarıyla buluşmasında "Milletimizin vergileriyle bize emanet ettiği çoluğumuzun çocuğumuzun hakkı bulunan, millete ait, kamuya ait araçlarımızı titiz bir şekilde koruyacağız" dedi.

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, yaklaşık 6 yıl önce kendi filosunda yer alan otomobilden kamyona ve iş makinelerine her türlü taşıtın bakım ve onarım işlerini kendi bünyesinde gerçekleştirmek için makine ikmal bakım onarım birimlerini yeniden düzenlendi. Her türlü rutin araç bakımıyla birlikte onarımı kendi içinde çözen Muratpaşa Belediyesi, böylece bütçe gider kalemlerinde de önemli oranda tasarruf sağladı.

Başkan Uysal, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda gerek Temizlik İşleri gerekse Fen İşleri müdürlüklerinin ilgili servis çalışanlarıyla bir araya geldi. Başkan Uysal, burada yaptığı konuşmada, özellikle döviz kurundaki artış nedeniyle filodaki taşıtların ve iş makinelerinin yenilenme maliyetlerinin son derece yükseldiğini söyledi. Bu noktada bakım ve onarım çalışmalarının kamunun kaynaklarını korumak noktasında öneminin bir kat daha arttığını dile getiren Başkan Uysal, şöyle konuştu:

"Çok değerli ve önemli bir iş yapıyorsunuz. Gelişen ekonomik şartlarda, araçlarımız inanılmaz fiyatlara yükseldi. Filo yenileme kavramı nerdeyse tarihe karışıyor. Son döviz kurlarıyla beraber araçların yenisini almak neredeyse imkansız hale geldi. Çok büyük kaynaklar gerektiriyor. Biz elimizdeki araçlara, deyim yerindeyse, gözümüz gibi bakmak durumundayız. Milletimizin vergileriyle bize emanet ettiği, çoluğumuzun çocuğumuzun hakkı bulunan, millete ait, kamuya ait araçlarımızı titiz bir şekilde koruyacağız. Bu konuda sizlere emekleriniz için teşekkür ediyorum."

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 857 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim