Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %-0.03
  • Dolar
    32.4246
    %-0.15
  • Euro
    34.6533
    %0.03
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Yücel’e, batıdaki kırsal mahallelerden tam destek
12 Şubat 2024 Pazartesi 11:43

Başkan Yücel’e, batıdaki kırsal mahallelerden tam destek

Seçim çalışmalarına kırsal mahalle ziyaretleriyle devam eden Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel,...

Seçim çalışmalarına kırsal mahalle ziyaretleriyle devam eden Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, "İnsanlara hizmet etmeyi seviyoruz. Hizmet ederken de hiçbir zaman "O bizim işimiz değil" demedik. Sorunları yerinde ve zamanında çözerek her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk" dedi.

Yücel, kırsal mahallelerdeki seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Ülkü Ocakları Başkanı Abdülhadi Yüksel, Cumhur İttifakı gönüldaşları ve partililer ile birlikte kırsal mahallelerden Bayır, Bayırkozağacı, Güzelbağ, Burçaklar, Güney, Yenice ve Gümüşgöze mahallelerini ziyaret eden Başkan Yücel, halkın büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. "Sizlerin sevgisi, teveccühü ve desteği ile ihtiyaç olan her hizmeti yaptık, yine yapacağız" diyen Başkan Yücel'e vatandaşlar da tam destek verdi.

"Alanya'nın her yerine hizmet götürdük"

Alanya'ya en iyi en kaliteli hizmeti getirecek bilgi ve birikime sahip olduklarını, bugüne kadar da bunu başardıklarını söyleyen Başkan Yücel, "Biz de bugüne kadar bize emanet bırakılan bu şehrin örfüne, adetine, kültürüne, sanatına, sporuna, sağlığına her yönüyle üstüne koyarak geliştirmek için ve gelecek nesillere daha iyi bir şehir, refah seviyesinin yüksek olduğu mutlu, huzurlu bir şehir bırakmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Allah razı olsun teveccühlerinizle 3. kez karşınızdayım. Bu şehirde sosyal ve kültürel yaşantıyı, alt ve üstyapıyı ulaşımdan, planlamaya kadar kaliteli hayat ortamı sunabilmek her yönüyle bilgi ve beceri ister, tecrübe ister. Ben ve ekip arkadaşlarım Allah'ın izniyle gelecek döneme bu bilgi birikimle tekrar aday olduk" dedi.

"Hizmet yerinde ve zamanında yapılırsa hizmettir"

2021 yılında bölgede yaşanan yangın afetine değinen Başkan Yücel, "Yerinde ve zamanında yapılan hizmet hizmettir. Biz de yerinde ve zamanında yapmaya çalıştık. Muhtarlarımıza da teşekkür ediyorum halkımızla aramızda bir aracı, bir köprü oldular. İyi gününde de kötü gününde de hep beraber olduk. Biz de 2021 yılında öyle bir felaketin içerisine düştü ki hayatımdaki unutamayacağım en kötü günlerdendi. Her şeyin Allah'tan olduğuna inanırız. Belki bir sınavımızdı o. Allah o günleri bir kez daha bizlere yaşatmasın. O dönemde 3 ay buradaydık. Üç ay sizlerle birlikte acımızı paylaştık. Benim de hayatımda unutamayacağım en kötü durumlardandı. Buraya gelirken o dönem yaşadığımız anlar bir film şeridi gibi gözümüzün önünden geçti. Bütün köy halkıyla birlikte yangının büyümemesi, ilerlememesi için bir gün boyunca 75 metre bir alan açmaya çalıştık. Yangın sonrasında da elimizden geldiği kadar devletimizin kurumlarıyla, sivil toplum örgütleriyle, yerel yönetimlerle, vatandaşlarla el ele verdik, buralara yardım ve hizmet getirdik" diye konuştu.

"Alanya Belediyesi yetkisi dışındaki konulardan sorumlu tutuldu"

Her daim vatandaşın içerisinde olan bir yönetim benimsediklerini bu sebeple de vatandaşların talep ve beklentilerine hakim olduklarını söyleyen Başkan Yücel, "Vatandaşlarımızın bugün yaşadığı sorunların çok büyük kısmı büyükşehir hizmet sınırları içerisinde olan sorunlar. Büyükşehir yasasından dolayı yetkimiz olmayan ulaşım, temel altyapı bütünlüğü, su yetersizliği gibi konuların sorumlusu görüldük. Yaylalarımızda bunun bedelini hep Alanya Belediyesi olarak biz çektik. Alanya Belediyesi yetkisi dışındaki konulardan sorumlu tutuldu. Vatandaşlar "Ben Antalya Belediyesi'ni bilmem. Ben Alanya Belediyesini bilirim" deyince de biz de kendimizi ifade etmek zorunda kaldık. Belediyemize gelen şikayetlerin büyük bir kısmı büyükşehir belediyesinin yetkilisinde olan konular. Biz taşıyabildiğimizi, yapabildiğimizi yapmaya çalıştık. Büyükşehirden doğan su sorunlarından etkilenmemeniz için sadece Eğrigöl yaylası civarında 23 tane su deposu yaptık" ifadelerini kullandı.

"Bir çok hayalimiz var"

"Köylüyü merkezden ayırmadan, yerliyi yabancıdan ayırmadan kenti birbirinden ayırmadan gerçekten güzel icraatlar yaptığımıza inanıyorum" diyen Başkan Yücel, "Daha bizim birçok hayalimiz var. Emellerimiz, hedeflerimiz ve ideallerimiz var. O ideallerimize bu ulaşmak için Allah'ın izniyle Antalya'da Cumhur İttifakı Adayı olan tecrübesiyle, birikimiyle Antalya'ya değer katacağını inandığımız Hakan Tütüncü kardeşimiz ile el ele vereceğiz. Adem Murat Yücel olarak sizlerden tekrar hem hayır duanızı almaya hem de desteğinizi istemeye geldim. Sizlerin de desteğiyle bu şehre bir dönem daha hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 852 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim