Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63

Eyüp Koçak / Muhabir Türk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eyüp Koçak / Muhabir Türk

Diğerlerinden ne farkınız kaldı?

30 Mart 2019 Cumartesi 07:00

İyi Partili bir kadının,  Ak Parti broşürü dağıtan gence yaptıklarını izlediniz mi? Ben izledim ve insanlık adına çok utandım. Burada gerçekleşen olay tam anlamıyla bir insan hakları ihlalidir. Partisi, düşüncesi ne olursa olsun.  Hiçbir insan böyle bir muameleyi hak etmiyor. Seçimler gelip geçer. Kazanırsınız ya da kaybedersiniz.  Bir insanın gönlünü, kalbini kırmışsanız, kazansanız ne olur, kazanmasınız?
İP Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Mine Koraş adlı bir kadının çekip paylaştığı görüntüye ilk tepkiyi İyi Parti göstermeli. Meral Akşener gururu ve onuru kırılan gence itibarini iade etmeli, bu çocuktan Mine Koraş adına özür dilemelidir. Mine Koraş, sosyal medya hesabından açıklama yapmış. Bu davranışını savunmakla kalmamış, ‘Bu çocuk uyuşturucu bağımlısı olsa bu zihniyetin eline düşmesinden çok daha iyi. Taşı attığın yerden ses geliyorsa doğru yere atmışsın demektir ama ben boyunca kaya atmayı tercih ettim’ demiş. 
Ne büyük ayıp, ne büyük bir cahillik!
Ak Parti düşmanı olabilirsiniz. Ak Parti’den nefret de edebilirsiniz ama bir çocuğu haksız yere böyle alenen aşağılayamazsınız. Hanımefendi bu hareketiyle en büyük zararı kendi partisine verdi. “Türkiye İyi Olacak” sloganıyla kendini ifade etmek isteyen, kapı kapı dolaşan parti emekçilerine, seçmenlerine kötülük etti. 
 ‘Bu çocuk uyuşturucu bağımlısı olsa bu zihniyetin eline düşmesinden çok daha iyi. Taşı attığın yerden ses geliyorsa doğru yere atmışsın demektir ama ben boyunca kaya atmayı tercih ettim’ ifadesi hanımefendinin kişiliği ile ilgili bize çok büyük ipuçları veriyor.  Özrü kabahatinden büyük!
Sağcısıyla solcusuyla bu ülkenin insanlarını birleştirmek yerine, toplumsal barışı ve huzuru sağlamak yerine böyle cahil davranışlarda bulunmayın. Siyaset uğruna, oy uğruna insanlığınızdan olmayın. Sosyal medyada tepki çeken bu görüntü, aslında ne ilk ne de son. Toplumumuzun seçim uğruna ne hale geldiği ya da getirildiği ortada! 

Yapmayın, lütfen insanlarımızı ötekileştirmeyin. 
Bunu yaparsanız, diğerlerinden ne farkınız kalır?

Bu yazı toplam 2122 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim