Bugün 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Geçmiş Olsun Jahoviç

01 Şubat 2020 Cumartesi 15:11

Hafta sonu milletçe üzüldüğümüz bir olayı yaşadık. Elazığ-Malatya depremi tüm milletimizi derinden sarstı. Allah bu ülkeye başka acılar yaşatmasın. Maalesef deprem konusunda ülke olarak çok akıllanmadığmıızda ortaya çıktı. Deprem öncesi bina güvenliğinin de kadar önemli olduğu ortaya çıktı.

Bunun yanında hala bir arada ne kadar insancıl olduğumuzu ve güçlü olduğumuz ortaya çıktı. Acının yöresi olmaz bir anda bir araya geldik. Umarım bu ülke her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olur.

 Gelelim yazımızın başlığına. Devre arası transferler içerisinde en çok sevindiğim ve bei heyecanlandıran Adis Jahoviç transferiydi. Böylece uzun zamandır devam eden gol sorunumuzu Süper Lig içerisinde çözebileceğimiz en iyi şekilde çözmüş olduk. Adis ne kadar iyi bir golcü olduğunu da çıktığı ilk maçında hemen ispatladı.

Ama maalesef talihsiz bir şekilde sakatlandı. Umarım bir an önce sahalara döner. O’na çok ihtiyacımız var. Antalyaspor kabul etmek gerekir ki defansif sıkıntılarda yaşıyordu. Devre arası gelen Veysel Sarı şu anda defansı topluyor gözüküyor. Ayrıca sol bek Fedar Kudroshov benim çok beğendiğim bir sol bekti. Bana göre gün geçtikçe daha da iyi olacak. 


     Golcü sıkıntısı yaşayan takımda Adis Jahoviç ile sorun çözülüyordu. Denizlispor maçında yaşanan o talihsiz sakatlığın umutlarımızı kırmasını istemem. Süper ligin sayılı golcülerinden olan Adis umarım bir an önce sahalara ve gollerine döner. Şu anda orta sahanın tam ortasında daha çok ısıran bir 6/8 oyuncusu ile Antalyaspor da sorunların bayağı çözüldüğünü göreceğiz. Gelecek yıl kimse kusura bakmasın korkulu rüya görmek istemiyorsak iyi bir kaleci lazım. Benim uzun zamandır savunduğum Fredy’inin sahada olmasının yansımalarını gerek Göztepe gerekse Denizli maçlarında gördük.   


    Yazıyı yazarken Ersan Adem Gülüm’ün de geldiğini öğrendim. Uzun zamandır takip etmediğim bir oyuncu umarım stoperde başarılı olur. Harun’un yükselen performansını da takip ediyorum. Daha çok süre almaya başlayacaktır. Ben genç Bünyamin ile ilgili olarak tecrübe kazandıkça ilerleyen zamanlarda iyi bir sağ bek kazandığımızı düşünüyorum.  
     Gelelim Podolski transferine. 

Seyirciyi heyecanlandıran bir transfer. Başarılı olmasını canı gönülden istiyorum. Konu Antalyaspor olunca benim tüm dualarım başarı üzerine zaten. Bu hafta çok önemli bir final maçı var. İttifak holding Konyaspor maçı. İstim üstündeyiz. Allah izin verirse Konya’yı yeneriz. Eğer yenersek zaten o motivasyonla kendi dişimize göre olan ekiplerle oynayacağımız birçok maçı galibiyetle kapatırız.

Podolski’nin bu hafta gollerle başlaması bütün şehri mutlu edecektir. Podolski’nin tribünlere yansıması da seyirci olacaktır. Umarım başarılı olur. Konya maçını kazanmak çok önemli. İşte tam bu noktada çok üzüldüğüm Jahoviç sakatlığı. İnşa-Allah kazanacağız. Unutmadan bu maçın tribün gelirleri Elazığ-Malatya depremzedeleri yararına aklımızda olsun.

Bu yazı toplam 2473 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim