Bugün 28 Nisan 2024 Pazar
  • Antalya28 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %0.00
  • Dolar
    32.4246
    %0.00
  • Euro
    34.6533
    %0.00

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Halkbank Müşteri Hizmetleri

15 Nisan 2023 Cumartesi 09:59

Kendimi sürekli bankacılık sistemi ile sorun yaşayan bir müşteri gibi hissediyorum. Ama müşteri memnuniyeti en üst düzeyde olması gereken ve benim de özellikle çalışmayı tercih ettiğim bankalar beni üzdüğü zaman kendimde eleştiri yapma hakkını görüyorum. Kabul etmek gerekirse Türkiye Ekonomi Bankası yani kısa adı ile TEB Bankası anında dönüyor. Çözüm oluyor veya olmuyor ama müşteri memnuniyeti açısından takip ediyorlar.

Halkbank Parafcard kampanyası var. Ben maaş müşterisi iken bana verilen kredi kartının yıllık aidat ücreti asla olmayacak dendi. Ama üç yıldır aidat alınıyor. birkaç defa bankaya sorunu ilettim. Cevap olumsuz. Hadi bu müşteriye yalan söyleme konusunda Halkbank kendince kararlar almış olabilir. Bu noktada kurumsal değerlerini halkbankasının ben yargılamayım. Sonuçta o Halk Bankasının kurumsal kararıdır. Bu arada benim Devlet bankalarında mutlaka hesap olması gerektiğini düşününlerdenim. O nedenle üç devlet bankasında da hesaplarım vardır. Halkbankası ile de çalışmaya devam edeceğim.

Gelelim konumuza. Paraf bir Bigcheff kampanyası yaptı. Bende katıldım. Hakettiğim indirimi alamadım. Üzüldüğüm nokta sorunu iletmiş olmama rağmen bankanın bana her defasında sadece inceleme yapıyoruz şekilnde dönüş yapması. bakın ilk cevabı 22 Mart tarihinde ve sorunla ilgileniyoruz diye. 28 veya 29 Martta bir mesaj daha var. Sorununuz incelenmekte diye bana elektronik posta atılmış. Ben telefon görüşmesinde zaten sorunu aktardığım zaman karta indirim neden yansımamış denildi. Bu sorunu çözeceklerini müşteri temsilcisi söyledi. Bakıyorum hala çözüm yok.

Bu ayki ekstre geldi. İnceledim hala çözüm yok. Sevgili Halkbank sizin için bunlar küçük sorunlar. Kastedilen dile getirilen büyük sorunlarınız da vardır. Ama müşteri memnuniyeti açısından sorun çözmemenize üzüldüm. Üstelik mutlaka devlet bankaları ile çalışılması gerektiğini düşünen birisi olarak üzüldüm.

Banka irtibata geçtiği zaman onu da köşeme taşıyacağım. Daha önce de eşim büyük bir sorun yaşamış ve bankanız yine yardımcı olmamıştı. Hoş bizimle daha iyi ilgilenileceğini düşündüğümüz bir şekilde şube değişikliğine gittik. Bundan şikayetçi de değiliz. Yani şu anda hesaplarımızı ailece taşıdığımız şubemizden memnunuz. Sorunların çözümöünde yardımcı olan personellerinizde var. Ama bu sorun küçük fakat genel merkezin galiba dikkate almadığı bir sorun. Çözüm bekliyorum.

Bu yazı toplam 897 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim