Bugün 07 Mayıs 2024 Salı
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2400.893
    %-0.46
  • Dolar
    32.2647
    %-0.16
  • Euro
    34.6857
    %-0.36
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kepez Cumhur İttifakı Adayı Sümer seçim startını verdi
12 Şubat 2024 Pazartesi 10:48

Kepez Cumhur İttifakı Adayı Sümer seçim startını verdi

Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, seçim startını teşkilatlarla buluşarak verdi. Sümer, Kepez ilçe teşkilatlarının "Yeni Hedeflerin Büyük Başlangıcı" adlı buluşma programına katıldı.

Kepez Cumhur İttifakı Adayı Sümer seçim startını verdi

 

Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, seçim startını teşkilatlarla buluşarak verdi. Kepez ilçe teşkilatlarının "Yeni Hedeflerin Büyük Başlangıcı" adlı buluşma programına katılan Sümer, "Biz yaptık, yine biz yapacağız. Büyüyen ve kalkınan Kepez için büyük ve vizyoner projeler üreteceğiz" dedi.

riza-sumer.jpeg

AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, MHP İl Başkanı Onur Temel, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy'un da katıldığı buluşma programında Rıza Sümer, sabah saatlerinde kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla bir araya geldiğini belirterek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

riza-sumer3-002.jpeg

Sümer, koordinasyon toplantısının detaylarına değinerek, "İlk büyük buluşmamızın adı: 'Yeni Hedeflerin Büyük Başlangıcı' olsun dedik. Koordinasyonumuz bellidir. Teşkilatlarımızla birlikte hareket etmek, milletimizle iç içe olmak, vatandaşlarımıza dokunmak, seçim çalışmalarımızı gece gündüz tamamlamak" dedi.

riza-sumer7.jpeg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında aldığı talimatları paylaşan Sümer, Cumhurbaşkanı ile olan tanışıklığını vurgulayarak, geçmişteki çalışmalarından örnekler verdi. Sümer, "Kepez'in emanetini devam ettireceksiniz" şeklinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatlarını aktardı.

AK Parti İl başkanlığı geçmişine de değinen Rıza Sümer, görevi devrederken yaptığı konuşmaya atıfta bulunarak, "Görevimiz bitmez, hizmet sevdamız bitmez, Kepez sevdamız bitmez, Antalya sevdamız bitmez, Türkiye sevdamız bitmez" dedi.

riza-sumer1-001.jpeg

Kepez ilçesinde yaşayan vatandaşların sorumluluğunun kendisi üzerinde olduğunu belirten Sümer, "Nefes aldığımız müddetçe bu dertlerle dertlenmek görevimizdir. Makamlar hizmet için birer vesiledir. Kepez'in caddelerine, sokaklarına bir bakın. Yapılan eserlere, hizmetlere bir bakın. Kepez'in her sokağında aşkımızın izi var. Bu şehrin her sokağında aşkımızın izi var. Kepez, teşkilatın emeğiyle şaha kalktı" ifadelerini kullandı.

riza-sumer6.jpegriza-sumer6.jpeg

Rıza Sümer, önümüzdeki günlerde düzenleyeceği lansman toplantısıyla projelerini duyuracağını açıkladı ve konuşmasını, "Kepezimizde önümüzdeki 5 yılda yapacaklarımızı anlatmaya başlayacağız. Lansman programımıza hazırlanıyoruz. Biz yaptık, yine biz yapacağız. Büyüyen ve kalkınan Kepez için büyük ve vizyon projeler üreteceğiz" diyerek tamamladı.

*İSA KAVLAK

Bu haber toplam 894 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim