Bugün 03 Mayıs 2024 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2392.858
    %-0.09
  • Dolar
    32.3644
    %-0.00
  • Euro
    34.7852
    %-0.01

Eyüp Koçak / Muhabir Türk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eyüp Koçak / Muhabir Türk

Lütfen kendinize gelin !

13 Ağustos 2021 Cuma 00:36

Irak ve Suriye’de oynanan oyunların benzerinin Türkiye’de oynandığı bir zaman dilimini yaşıyoruz.  Terör örgütlerini ortaya çıkaran, besleyen emperyalist güçler,  Türkiye’nin demografik yapısını değiştirerek,  kaos çıkarma planlarını adım adım uygulamaya koyuyorlar.

 Son dönemde Afganların ve Suriyelilerin Türkiye’ye yoğun göçü,  bu planın tıkır tıkır işlediğinin göstergesi değil mi?  Bölgedeki kaostan beslenen emperyalist güçlerin;  Irak, Suriye’den sonraki nihai hedefinin Türkiye olduğunu duvara tosladığımızda mı anlayacağız?  Niçin oradan buraya yönelen göçü dar bir bakış açısıyla değerlendiriyoruz ki?

 

 Çocukluk zamanlarımızdan beri öğrendiğimiz bir şey var:

“Tarih, tekerrürden ibaret…”

Evet, ama tarih geçmişten ders almayanlar için tekerrür ediyor.  Bu dünde öyleydi bugün de böyle.  Bu insanların sırf insani nedenlerle ülkeye geldiğini düşünmek, buna göre bir refleks geliştirmek, ülke insanımıza yapılmış en büyük kötülük.  Afganistan’dan Türkiye’ye gelen insanların yaşadığı dram elbette çok acı.  Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin. Ancak bir insan savaş korkusuyla Türkiye’ye geliyor ve tatil yaptığı plaja kendi ülkesinin bayrağını asıyorsa, bu durumu insani boyuta indirgeyemezsiniz.

Üstelik sadece Afganistan ve Suriye’den değil, başka ülkelerden de ülkemize yoğun ve kontrolsüz göçlerin olduğu söyleniyor.

 

Üstelik kontrolsüz güçle buraya gelen kişilerin bazılarının profesyonel provokatör olduğu çok açık. Geçtiğimiz günlerde Afganlı gencin CHP’li belediye başkanını hedef alan açıklamaları nasıl bir sarmalın içine düştüğümüzü çok net bir şekilde izah ediyor.  Söz konusu o kişi ile ilgili detaylı araştırma yapıldığında, sözde gazeteci olduğu ve dünyanın bilinen haber ajanslarına Türkiye aleyhinde açıklamalar yaptığı pekâlâ görülebilir.

 

 Bu ülkenin 15 Temmuz’da kaosa sürüklenme planı tutmayınca,  taşımalı provaktörlerle sonuca varılmak istendiği çok açık değil mi? Bu ülke bölünüp parçalandığında mı anlayacağız?  Bunun hesabını ne tarihe, ne de gelecekteki çocuklarımıza verebiliriz.

 

Bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerekiyor. Üstelik bu durum, sadece muhalefet için değil, iktidar için de olumsuz pek çok öğe içeriyor.  Sözde gazeteci provaktör Afgan’ın videosu,  muhalefetten çok iktidara zarar vermiyor mu?   

 

Lütfen kendinize gelin!

Bu yanlıştan bir an önce dönün!

 

Bu yazı toplam 658 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim