Bugün 28 Nisan 2024 Pazar
  • Antalya29 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2439.282
    %0.00
  • Dolar
    32.4246
    %0.00
  • Euro
    34.6533
    %0.00

Eyüp Koçak / Muhabir Türk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Eyüp Koçak / Muhabir Türk

Magazinin çok konuşulan isimleri

07 Nisan 2018 Cumartesi 00:18

Geçtiğimiz ay magazinin en çok konuşulan isimleri belli oldu. Türkiye’nin ilk medya takibi şirketi olan Interpress’in yaptığı araştırmaya göre, geçtiğimiz ay magazinde en fazla konuşulan isim Acun Ilıcalı oldu.

Show TV’de yayınlanan Televole adlı programda muhabir olarak görev yapan, daha sonra başarı çıtasını hızlıca yükseltip TV 8 kanalını satın alan Ilıcalı, anlaşılan şu sıralar herkesin dilinde. Var mısın Yok musun, O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz ve Sörvayvır gibi pek çok programların da hem yapımcısı hem sunucusu olan Ilıcalı’nın yazılı basın ve internette 5 bine yakın haberi çıkmış.

Yaptığı programlarla hem eleştirilen hem de çok seyredilen Acun Ilıcalı’yı,  4 bin 846 haberle ünlü Popçu Tarkan takip etmiş.  Tarkan çocuk sahibi olduğunu öğrenince, Instagram’dan bir video paylaşmış, bu video hem sosyal medyada hem de yazılı ve görsel basında çokça konuşulmuştu. Özellikle Tarkan’ın Instagram paylaşımına benzer You Tube ve benzeri platformlarda çok sayıda paradi videolar da var.  Tabi bizim insanımız, bazı konularda hem garip hem de çok hassas.

“Tarkan o videoyu neden tek başına çekti, eşi de yanında olmalıydı. Tarkan’ın bu yaptığı kadın haklarına aykırı” gibi saçma sapan felsefik tartışmalarla kendine gündem yaratan insanımızın sesi, neyse ki bir süre sonra kesildi. Yahu kardeşim, adam sevinçli bir haber almış, bunu da dilediği gibi sosyal medya hesabından paylaşmış. Ne diye olayı ülke meselesi haline getiriyorsunuz ki?

Neyse, devam edelim…

Interpress’in araştırmasında şarkıcı Sıla’nın haberi ise, yazılı basın ve internette 3 bin 278 kez yer bulmuş. Sıla’nın Çalgı Çengi Filmi ile tanınan, İşler Güçler adlı diziyle popüler kariyerini sağlamlaştıran ünlü sanatçı Ahmet Kural ile gönül ilişkisi çok konuşuldu. Hem sosyal medya da hem de diğer medya iletişim organlarında ismi çok geçen iki ünlü ismin,  ayrılma kararı da bir o kadar gündem yarattı. Ahmet Kural’ın şarkıcı Sıla’ya tokat attığını yazan da oldu, Ahmet Kural’ın çok çapkın olduğunu ilan eden magazin siteleri de. Ne kadar doğru bilmiyorum, haberlerin yüzde 80’inin uydurma magazin haberi olduğunu da gözden kaçırmayalım.

Basında haberi çıkan ünlü bir diğer ünlü isim ise Seda Sayan…

Bugüne kadar yaptığı televizyon programlarıyla halkın gönlünde yer bulan, doğru ya da yanlış yaptığı işlerle çok ses getiren sanatçı hakkında; yazılı basın ve internette 3 bin 274 haber çıkmış. Seda Sayan’ın kendi programında inşaat işçileri için söylediği efsane sözler, onun medyada konuşulmasını sağladı. Seda Sayan’ı 2 bin 364 haberle Hülya Avşar, 2 bin 150 haberle türkücü Yavuz Bingöl takip etmiş.

Yavuz Bingöl’ü bilmiyorum ama Hülya Avşar gerçekten akıllı bir kadın. Gündemden düştüğünü fark edince ne yapıyor ediyor bir şekilde basında yer buluyor. 2 bin küsur haberle gündemde yer bulan güzel sanatçının Mehmet Aslantuğ’a söylediği, Aslantuğ’un ise karşılık verdiği cevap dillere destandı. Böylesine bir ifade, Hülya Avşar’ın ağzından çıksın da neden yer almasın?

Son olarak;

Geride bıraktığımız ayda magazinde öne çıkan diğer isimler ise sırasıyla Demet Akalın, Sezen Aksu, Seren Serengil, Cem Yılmaz ve Mehmet Aslantuğ olarak belirlendi. Geçen ayın sanat dünyasını yasa boğan vefat haberleri de gündeme damga vururken, Bizimkiler dizisinde "Kapıcı Cafer" tiplemesiyle tanınan usta oyuncu Ercan Yazgan, ile şarkıcı ve menajer Yaşar Gaga’nın aramızdan ayrılması medyada geniş yer buldu.

 

Bu yazı toplam 3130 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim