Bugün 07 Mayıs 2024 Salı
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2400.893
    %-0.46
  • Dolar
    32.2647
    %-0.16
  • Euro
    34.6857
    %-0.36
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Mevlana ruhuyla belediyecilik yapacağız”
11 Şubat 2024 Pazar 18:03

“Mevlana ruhuyla belediyecilik yapacağız”

Mevlana ruhuyla belediyecilik yapacaklarını söyleyen CHP Aksu Belediye Başkan adayı İsa Yıldırım, “Bizim ocağımız oy versin veya vermesin herkese açık. Hiç kimseyi birbirinden ayırmadan ‘Devlet baba’ zihniyetiyle bütün vatandaşlarımızın derdini çözmek

Mevlana ruhuyla belediyecilik yapacaklarını söyleyen CHP Aksu Belediye Başkan adayı İsa Yıldırım, “Bizim ocağımız oy versin veya vermesin herkese açık. Hiç kimseyi birbirinden ayırmadan ‘Devlet baba’ zihniyetiyle bütün vatandaşlarımızın derdini çözmek için emrinizde olacağız” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aksu Belediye Başkan adayı İsa Yıldırım, Güzelyurt Mahallesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirdi. Açılışa CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, İl Başkanı Nail Kamacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. Geçmişteki belediye başkanlığı dönemlerini hatırlatan Yıldırım, kendi döneminde yapılan hizmetlere dikkat çekerek, Aksu Belediyesi’ni devlete yardım eder bir hale getirdiklerine işaret etti. Yıllardır çözülemeyen Devlet Hastanesi sorununu seçildikten sonra 1 yıl içerisinde çözeceklerini söyleyen Yıldırım, geçmişteki hizmetleri referans gösterdi. Kimseyi ayırt etmeden hizmet edeceklerini vurgulayan Yıldırım, Mevlana ruhuyla belediyecilik yapacaklarını dile getirdi.

unttled-1-copy.jpg

“BÜTÜN BU HİZMETLERİN MİMARI, SEBEBİ SİZLERSİNİZ”

Başkanlık yaptığı dönemleri hatırlatan CHP Aksu Belediye Başkan adayı İsa Yıldırım, “Çıkmış olduğumuz yolda seçimler kazandık, hizmetler yaptık. Bazen de seçimler kaybettik. Kaybetsek de her zaman ‘Yüksek oy alarak halkın gönlünde seçimin gerçek galibi sizsiniz başkanım’ diyen Aksulu hemşerilerim oldu. ‘Efsane başkansın, Aksu’nun mimarı, yolları, okulları, camileri, belediye binasını, Emniyet Müdürlüğü binasını yapan, Aksu’yu Aksu yapan adam’ dediler. Esasında bütün bu hizmetlerin mimarı, sebebi sizlersiniz. Sizler beni seçmemiş, bana gönül verip inanmamış olsaydınız bu hizmetler olmazdı” diye konuştu.

untitled-1-py-025.jpg

“GELİN HİZMETLERİMİZİN VE HAYRIMIZIN ORTAĞI OLUN”

“Bütün Aksulu hemşerilerimize yeniden bir çağrımız var” diyen Yıldırım, “Gelin hep beraber yapılacak olan hayırlı hizmetlerin sebebi ve ortakları olun. Vermiş olduğunuz oydan size beddua gelmesin, hayırlar gelsin. Biz 10 yıl belediye başkanlığı yaparken yaptığımız hizmetlerde şerlere ortak olarak seçmenlerimizi vebale sokmadık. Aksine yapılan hizmetlerle bize oy verenleri hayra vesile kıldık. Bu yolda yeni hayırlı işlerimizde sizleri hizmetlerimizin ve hayrımızın ortağı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

untitled-1-coy-013.jpg

“EN BÜYÜK DERT ÇOCUKLARIMIZIN İŞSİZLİĞİ”

Aksu’daki vatandaşların en büyük derdinin çocuklarının işsizliği olduğunu belirten Yıldırım, “Bunların farkındayız. Çünkü, biz sizlerin içerisindeyiz. Aksu’da doğdum, burada yaşıyorum ve çiftçilik yapıyorum. Allah doğduğumuz bu topraklarda ölmeyi nasip etsin. Doğduğumuz bu topraklardaki insanlarımızın sıkıntılarını gerek halde, gerek pazarda, gerek yolda, gerekse kahvede her gittiğimiz yerde duyuyoruz. Çocuklarımız işsiz, insanlarımız ekonomik sıkıntı içerisinde, zor şartlar altında bir yaşam savaşı vermekte. İşte bu ekonomik kriz ortamında belediyemiz her Aksu’lunun anası, babası, amcası, kardeşi olacak. Sizin acınızı yüreğimizde hissedeceğiz, çocuklarınızın işsizlik psikolojisini bizde aynı şekilde çekmeye çalışacağız. Aksu’nun dertlerini bitirecek, yüzlerini güldürecek, canınıza can katacak bir ekip ruhuyla gelmekteyiz” dedi.

 

“YARDIM ALMADAN DEVLETE YARDIM EDEN BİR BELEDİYEYDİK”

“Belediye başkanlığı döneminde devletin ulaşamadığı okulları, camileri, Emniyet Müdürlüğü binamızı, Kur’an kursları yaparak aynı zamanda devletin görevini yapan bir kurum haline gelmişti Aksu Belediyesi” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı sözlerini hatırlatan Yıldırım, “Cumhurbaşkanımıza seslenmek istiyorum. Biz devletten yardım almadan devlete yardım eden bir belediyeydik. Devletin okullarını, camilerini, Emniyet Müdürlüğü’nü yapan bir belediyeydik” açıklamasında bulundu.

untitled-1py-022.jpg

“DEVLET HASTANESİ’Nİ 1 YIL İÇİNDE BİTİRECEĞİZ”

Aksu Devlet Hastanesi projesinin yaklaşık 10 yıldır devam ettiğini ve bitmediğini söyleyen Yıldırım, “Devletimize, Cumhurbaşkanımıza çağrımız, göreve geldiğimizde 45 gün sonra hastane inşaatını Aksu Belediyesi’ne devrederseniz 1 yıl içerisinde bitireceğiz. Belediyemizin kaynakları hastanemize ve devletimize feda olsun” dedi.

 

“MEVLANA RUHUYLA BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ”

“Bu devlet bizim devletimiz, halk bizim halkımız” diyen Yıldırım, “Biz olduğumuz müddetçe Mevlana ruhuyla belediyecilik yapacağız. Bizim ocağımız oy versin veya vermesin herkese açık. Hiç kimseyi birbirinden ayırmadan ‘Devlet baba’ zihniyetiyle bütün vatandaşlarımızın derdini çözmek için emrinizde olacağız” şeklinde konuştu.

untitled-1-copy-170.jpg

“AKSU’LULARA BİR VEFA BORCUMUZ VAR”

“Aksu’lulara bir vefa borcumuz var. 31 Mart 2019’da bizi bağrına bastılar. Çok teşekkür ediyorum” diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise, “Siyasi hayatım boyunca bizi sevenleri, bizi seçenleri hiç unutmadım” ifadelerini kullanarak siyasete başladığı Anavatan Partisi döneminden bu yana kendisine destek verenlere teşekkür etti.

untitled-1-cy-031.jpg

“ADALET TECELLİ ETTİ”

“Adalet Vazgeçilmezimiz” diyen CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı ise, şunları söyledi:

“Adaleti sağlamak için zaman zaman çok uğraşırız ama bazen başaramayız ve gün gelir adalet kendiliğinden tecelli eder. Geçtiğimiz dönemde, 2019 seçim sürecinde Aksu’da değerli bir aday arkadaşımızla çalıştık. Seçimi kazanabilmek için var gücümüzle uğraştık. Ancak, ilk süreçte CHP adayı olarak biz İsa Yıldırım’ı önermiştik. Gerek MYK’dan gerekse PM’den aday olarak açıklatmıştık. O günün koşulları içerisinde farklı bir süreç gelişti ve CHP’den aday yapamamıştık. Bugüne geldiğimizde o günün özel koşulları içerisinde aday olamayan Yıldırım’ı bugün birlik, bütünlük içerisinde Aksu’ya aday yaptık. Sadece aday değil, belediye başkanı yapacağız hep beraber. Kendisine güveniyoruz ve başarılı bir belediye başkanı olacağına inanıyoruz.”

KAMACI’DAN YILDIZ’A BERABER ÇALIŞMA DAVETİ

Aday adaylığı sürecinde iki kişi arasında rekabet yaşandığına ve İsa Yıldırım’ın aday olduğuna işaret eden CHP İl Başkanı Nail Kamacı ise, diğer aday adayı eski ilçe başkanı Kenan Yıldız’a birliktelik çağrısında bulundu. Yıldız’ın CHP’ye 10 yıldan fazla hizmet ettiğine dikkat çeken Kamacı, “Kendisine teşekkür ediyorum. Siyasette zaman zaman size haksızlık yapıldığı söylenebilir veya öyle düşünebilirsiniz ama bu dönem kişisel arzularımızın yerine getirileceği, düşünüleceği bir dönem değildir. Bu dönem ülkenin geleceğinin düşünüldüğü bir seçimdir. O nedenle adaylığı kaybeden arkadaşımızın da aramızda olmasını ve beraber çalışmayı arzu ediyorum. İl Başkanı olarak kendisini davet ediyorum” açıklamasında bulundu.

unted-1-copy.jpg

“KENARA ÇEKİLMEK, KENARDA KALMAK YOK”

Belediye meclis üyeliği sürecine de dikkat çeken Kamacı, geniş bir coğrafyaya sahip Aksu’da farklı kriterlerin ön plana çıktığına işaret ederek, “Ülkemizin geleceği, bizim belediye meclis üyeliğimizden daha önemlidir. Aday adayı olmuş belediye meclis üyesi adaylarından kendilerini listelerde gördüklerinde veya görmediklerinde ne çok sevinmelerini ne de çok üzülmelerini istiyorum. Siyaset bir zaman mevhumudur, sürekli akar. Bu dönemde olmayan gelecek dönemlerde olur. Kenara çekilmek, kenarda kalmak yok. Hep birlikte bu ülke için, gelecek için, cumhuriyet için, laiklik için, Atatürk için çalışacağız” diye konuştu. HABER: EROL YILDIZOĞULLARI

Bu haber toplam 847 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim